Intrebare rezolvata

avatar

Unde pot gasi un partener de afaceri pentru a intra pe piata energiei electrice?

Tanara inventatoare , caut partener de afacere pentru a pune bazele unei centrale electrice  . detali  nu pot da mai mult deoarece nu doresc ideea furata . Dar pot sa spun ca singurul lucru centrala va produce minim de inceput 5 MW pe ora deci aproximativ  120 mw pe zi .  Si fara a consuma combustibil ( gaz , petrol , soare , termic , etc  )   singurul impediment care ar putea scadea cantitatea de curent electric produs  ar fi de rezistenta la uzura a echipamentului folosit la generare  cu alte cuvinte defectiunile tehnice ce pot aparea in procesul de exploatare .  Pentru detali tehnice si despre centrala in sine  discut doar fata in fata  .

Multumesc

A intrebat Iana Raluca

Raspunsul ales

avatar

Catalin Prodan a raspuns pe 2.03.2013, 10:43

In anumite conditii de eligibilitate va pot pune la dispozitie finantare fara a mai avea nevoie de parteneri. Iar daca nu puteti indeplini conditiile de eligibilitate va putem pune la dispozitie un parteneriat "Joint Venture".
In conditiile date, dupa implementarea primei centrale puteti trece la urmatoarele.

Ca obiect de activitate ne ocupam de finantarea si dezvoltarea parcurilor solare. Va propun pentru inceput sa avem o discutie pe aceasta tema pentru a intelege mai bine partea financiara (posibilitatea implementarii, investitie, costuri de mentenanta, rentabilitate ... etc).Catalin Prodan
LeadersConsultingBusiness
office@finantarifonduri.ro
0722 296 344
www.finantarifonduri.ro

Sursa: www.finantarifonduri.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 2.03.2013, 14:08

Ptr o astfel de idee ,sigur , nu veti gasi parteneri de colaborare! Inventia revolutioneaza lumea,deci , colaboratorii se vor indeparta , nu se vor implica! Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Josef Wilhelm a raspuns pe 2.03.2013, 10:15

Va felicit pt. inventia dvs. "generator care produce fara sa consume"
In Germania instalezi generatorul, faci o cerere la furnizorul de curent , iti instaleaza un al doilea cititor de curent pt. a putea inreg. curentul furnizat in reteaua electrica si la sfarsit de luna ai incasat banii pt. energia furnizata.
Am locatia (firma ) unde se poate instala generatorul cu magneti permanenti (neodym) si unde exista posibilitatea de a exploata .

Astept cu placere raspunsul dvs.

Josef Wilhelm
0049(0)16099729037

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello