Intrebare rezolvata

avatar

Eliberarea abonamentelor se poate face in baza unui contract de comun acord intre cele doua parti  ?

Acesti oameni pe care-i transport sunt cadre militare. lor li se deconteaza doar abonamente . vor sa mearga cu mine deoarece eu ii duc acasa si nu ii las la periferie cum face operatorul de transport detinator de licenta de traseu. pe langa contractul incheiat cu clientii mei as vrea sa le eliberez abonamente la un pret egal cu cel al operatorului de transport care detine licenta de traseu (ei fiind de acord) . In aceste conditii eliberez abonamente doar acestor cadre militare si nu transport clientii transportatorului care detine licenta de traseu pe acea ruta.

A intrebat No Bogdan

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 1.03.2013, 12:35

Existind un contract,deci o intelegere scrisa ,intre firma dstra si cei care benificiaza de serviciile dstra,nu poate exista probleme la decontarea aceastor servicii ! Abonamentele eliberate,se fac ptr un nr de persoane ,acceptat si aprobat , deci nu puteti sa va implicati in alte oferte ,decit in cele deja existente! Va trebuie o forma legala de incasare si apoi de inregistrare! Succes

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 13.03.2013, 19:39

Trebuie sa aveti licenta de traseu! cu doua feluri de incasare - bilete si abonamente
Altfel detinatorul licentei pe treseul respectiv va poate face probleme.

succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello