Intrebare rezolvata

avatar

Unde pot gasi o firma specializata cu sediul in judetul Hunedoara?

Caut firma specializata cu sediul in judetul Hunedoara care prin baza unei imputerniciri sa se ocupe de deschiderea unui PFA cu obiect de activitate "realizare instalatii electrice" sau alt domeniu legat de instalatii electrice unde nu este nevoie de autorizatie ANRE, neavand timpul necesar pentru a dobandi autorizatia. Viitorul PFA va factura lunar unei firme din Germania. Perioada de activitate cu firma din Germania este nedeterminata. Rog pe cei interesati sa vina si cu explicatii privind taxele ce se platesc in Romania si in Germania de catre PFA si totodata pasii ce trebuiesc urmati dupa deschidere. PFA-ul nu va avea angajati, doar detinatorul. Asigurarea medicala va fi de tip privat la o firma de asigurari din Germania.

Astept oferte pe adresa de e-mail cipri_jurmoni@yahoo.com.

Multumesc anticipat.
Toata stima,
Ciprian Jurmoni

A intrebat Ciprian Marius

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 10.02.2013, 13:29

...facturare lunara,taxe,etc. deci aveti nevoie de cod intracomunitar,platitor de tva! Taxele in Ro va puteti interesa,ptr Germania,asigurarea medicala suplimentara se face privat ,si se incheie ptr  pina la 90 zile ,cu posibilitatea de prelungire, dar turist nu lucrator ! (atentie ! ) !  Incercati sa aflati daca eventual accidente de munca sint recunoscute ?! Exista posibilitatea prin ,,anmeldung IHK si gewerbe ,,recunoasterea dreptului si serviciilor si se retin de statul german ,dar si aici sint anumite trepte de retribuire si venit,cu ,,lohnsteuer ,, sau nu !Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello