Intrebare rezolvata

avatar

Cum si ce mi-ar trebui sa infiintez o firma pentru ingrijirea batranilor la domiciliul lor?

Cum si ce mi-ar trebui sa infiintez o firma  pentru ingrijirea batranilor si daca  am posbilitate sa construiesc un azil de batrani cu bani europeni pe terenul meu?

Pentru inceput doresc sa ifiintez o firma cu cativa angajati pentru ingrijirea batranilor la domiciliul lor, urmand c-a pe viitor sa infiintez  si un azil de batrani pe proprietatea mea si cu ajutorul banilor europeni nerambursabili. Astept ajutorul dumneavoastra cu informatii cat mai concrete .

Va multumesc!

A intrebat Cyclame Desingne

Raspunsul ales

avatar

Cristian Panait Mihai a raspuns pe 19.01.2013, 07:46

Buna ziua,
In primul rand va trebui sa va inregistrati firma la Registrul Comertului,apoi va trebui sa infiintati Revisal-ul si abia apoi veti putea angaja oameni,atentie,transmiterea datelor angajatilor la ITM se va face cu cel putin o zi inainte ca salariatii sa inceapa efectiv munca.
Salariatii trebuie sa aiba macar un curs de notiuni fundamentale de igiena absolvit alfel riscati amenzi foarte mari ,lipsa unui certificat de instruire profesionala privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena se pedepseste cu o amenda de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice care angajeaza personal caruia ii lipseste aceasta atestare.
In ceea ce priveste banii europeni va trebuie in primul rand niste bani ai dvs.,minim 25% pentru inceput si inca 75% sa aveti de unde-i imprumuta pana va vin rambursarile dar eu va sfatuiesc sa nu va bazati pe acesti bani,am auzit de firme care din cauza fondurilor europene care s-au platit cu intarzieri de un an au fost executati silit si au intrat in faliment sau si-au pierdut proprietatile cu care au gajat imprumutul.
Mult succes!

Sursa: http://cursuridecalificare.ro/cursuri-de-igiena-obligatorii.php

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 19.01.2013, 18:05

Prin serviciile prestate,personal calificat,Casa de asig Medicala si Min Sanatatii va recunosc si accepta aceste prestari!? Incercati o informare inainte de a putea sa va ingreunati activitatea! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello