Intrebare rezolvata

avatar

Ce afacere sa incep cu 10-20.000 euro?

Buna seara,

Ma numesc Gina am 27 ani sunt stabilita in Italia si as vrea sa ma intorc in Romania pentru a-mi deschide o afacere de aceea apelez la ajutorul vostru pentru a ma indruma la ceva din care sa iasa profit incet dar sigur, dispun si de o suma de bani 10-20000£, credeti ca i-as putea investi in ceva profitabil? Ce anume mai merge in Romania la ora actuala?

Din cate stiu eu daca nu ai relatii si nu dai in stanga si-n dreapta nu rezolvi nimic,credeti ca o sa reusesc sa fac ceva?

Va multumesc anticipat.

A intrebat Adrian Manolache

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 29.01.2018, 23:54

Buna seara,
,,o sa reusesc sa fac ceva"?  Eu, sincer vorbind, cred. Cei care au pus munca inainte de toate au si reusit. Daca ati reusit sa aveti ceva bani la tasca nu stiu ce va impiedica sa - i investiti. Desigur ca puneti intrebari pertinente si in acelasi timp va si indoiti cu sistemul de relatii. De fapt marile relatii consta in a detine informatii generale si speciale.  Pot sa imi dau si eu cu parerea la fel ca multi dintre noi. Depindeti de niste conditii< Unde doriti sa va intoarceti in Romania? Tara este mare si destul de bogata. Ce calificare aveti sau in ce domeniu doriti sa va desfasurati activitatea? Detineti o propietate, teren, casa? Mai aveti pe cineva care ar putea sa va mai ajute?  ,,o tanara sotie de aviator (pilot MIG 1993) ii pregateste o surpriza sotului la o masa festiva in doi. Ea. Ma iubesti.......El surprins, ce intrebare e si asta? Din seara aceasta trebuie sa iti alegi> Pe mine sau aviatia! Etc... Si uite asa au ajuns amandoi ,,apicultori". Puteti deveni o  stuparita de invidiatdaca va si pasioneaza. Cu banuti stransi puteti sa investiti in albine. Atentie nu va luati dupa ce scrie prin faceb... sau mai stiu eu pe unde. Exista fonduri europene prin PNDR 2014- 2020. Pe scurt> Investitie in ferme comerciale unde puteti sa primiti cca 15.000 euro (submasura 6.3.). Instalarea tanarului fermier (27 ani, submasura 6.1) unde puteti sa va dezvoltati ferma cu inca 40.000 de euro. In primul caz va sunt necesare un numar de cca 75 familii de albine si in al doilea caz un numar de... 230 familii de albine. Acestea animalute TREBUIE  sa le aveti, sa investiti in ele. Daca sunteti din zona de vest va asigur de consiliere si consultanta gratuita. Nu trebuie sa dati nimic, nici in stanga si nici in dreapta.  Daca sunteti din zona Dragasani va putem pune la dispozitie o gospodarie. Pentru informatii www.afir.info.ro.  Va doresc sa aveti parte de multa sanatate si buna alegere.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Stancu Adrian a raspuns pe 18.01.2013, 17:34

Sunt foarte multe idei de afaceri,dar trebuie sa sti pe care sa o alegi si unde sa investesti ,20.000 euro nu este o suna mare
Parerea mea este sa va deschideti un magazin alimentar si restul la banca sau mai sunt fondurile europene

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Bologa a raspuns pe 18.01.2013, 20:44

1. in domeniul agriculturii; s-au publicat in presa cele 7 afaceri mici in domeniul agriculturii
2. pharma, combinat cu punctul 1., plante medicinale, extracte, fructe de padure
3. ind. alimentara bio, traditionala.

Acestea sunt top-ul meu personal, pot si alte variante, in dom. prestarilor servicii, ind. lemnului, ind. mecanicii fine, etc.
Cum se spunea depinde de priceperea,experienta,cunostiintele dvs.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 19.01.2013, 18:21

Depinde de zona unde vreti sa va stabiliti,si puterea de cumparare,pensiuni,oras ,turism,etc ! Incercati ceva care sa imbinati si sa va folositi de Italia ,care sper ca o cunoasteti! Produse de acolo spre Ro. si invers ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Catalin Ghita Oros a raspuns pe 18.01.2013, 20:06

e si alimentara un raspuns cum zicea domnul adrian mai sus , dar sunt mai multe afaceri ce se pot face in aceasta tara si care inca mai functioneaza.
Dar cum zice si vorba din batrini ca omul sfinteste locul , ar fi bine sa va indreptati catre ceva ce stiti sau macar va pasioneaza , fara pasiune si rabdare nu veti reusi , din pacate trebuie sa ai multa rabdare in zilele noastre.
Pot sa va dau citeva idei in domeniul publicitatii daca va intereseaza , cu o mica parte din acei bani (pe mine asta ma pasioneaza)
Spor sa aveti in cautare si daca doriti mai multe idei un contact simplu ajunge si va zic mai multe.
Cu respect.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello