Intrebare rezolvata

avatar

Exista oameni care ajuta oameni sa-si deschida magazin online?

M-ar interesa oameni care m-ar sfatui in legatura cu riscurile, procedeurile pe care trebuie sa le parcurg pentru inceput, cu calcule privind suma necesara pentru investitie, termene legale, si altele referitoare la acest lucru.

A intrebat Eniko Fazakas

Raspunsul ales

avatar

Eduard Emanuel a raspuns pe 11.01.2013, 00:12

un magazin online implica nu numai costuri cat si munca dar in special creativitate . din propria experienta iti pot spune ca poti sa incepi magazinul adica doar deschiderea lui la inceput cu 1500 euro , insa timp de cateva luni ai sa tot investesti in el ( costurile se pot ridica cel putin la inca 1000 euro, si asta asa fara cheltuieli privind infintarea firmei , fara chirie pentru spatiu , fara investiti in echipamente adica calculator / imprimanta ... ) mai ales ca la inceput poate chiar 3 luni s-ar putea sa nu ai nici o comanda . ceea ce face diferenta intre un produs vandut si unul nevandut este creativitatea adica modul in care este expus pentru ca aici imaginea vizuala este cea mai importanta . cel mai mare risc de a falimenta este vazut de la inceput si aici ma refer la faptul ca fara o publicitate buna nu poti sa speri la o afacere banoasa insa si aici va trebui sa te decizi asupra produselor cat si pretul acestora pentru ca pt publicitate per produs trebuie calculata rata de conversie si vazul cat % din 1000 vizite ai vanzare si daca merita . ti-am zis sunt foarte multe de discutat insa nu e greu . din punctul meu de vedere este o afacere frumoasa din care poti scoate bani frumosi .

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 11.01.2013, 07:37

da, va pot recomanda o astfel de persoana.

Sursa: www.mariavizitiu.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Tudor Panait a raspuns pe 10.01.2013, 16:52

un magazin online il puteti deschide si pe bizzo,daca sunteti max member care costa 270 ron pe an,si chiar bizzo este foarte bun si foarte vizibil printre primele pe google

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 11.01.2013, 09:54

Incercati in grzupul de prieteni,cunostiinte,este mai sigur! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello