Intrebare deschisa

avatar

De ce acte e nevoie sa fie insotit un termohigrometru?

Mi se impune prin lege folosirea unui termohigrometru pentru monitorizarea temperaturii si umiditatii in spatiul firmei. Am nevoie de anumite acte sau autorizatii pentru a-l putea utiliza legal? E nevoie eventual de certificarii si verificari periodice din partea institului de metrologie?

A intrebat Constantin Vlad

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Tudor Panait a raspuns pe 10.01.2013, 14:10

pai cine va impune sa aveti asa ceva in sediul de firma,ce faceti in acel sediu de firma,aveti doar birouri sau faceti ceva productie?

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 10.01.2013, 10:27

Exista senzori care se monteaza in diferite punkte ,in asa fel incit sa acopera intregul spatiul necesar de supravegheat ! Acelasi lucru se face si ptr gaz,in hale si intrep viticole,unde datorita fermentarilor se degaja gaze! Cind masuratorile depasesc o anumita valoare,se pornesc anumite instalatii,ventilatoare ,etc. care reduc umiditatea la valoarea admisa,acceptata !( cel putin asa am vazut si se obisnuieste prin dif firme in Germania ! ) Informati va!

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello