Intrebare rezolvata

avatar

Ce criterii trebuie respectatate pentru a obtine licenta de transport persoane?

Am 21 de ani si am un mercedes sprinter an 2001...16 +1 ......interior recent facut...si as dori sa fac transport de persoane in Rep Moldova.

De ce criterii trebuie sa tin cont pt a obtine licenta de ttransport?
ce sfatu imi dati...?

Va multumesc.

A intrebat Mihai Unciulenco

Raspunsul ales

avatar

Gheorghe Duma a raspuns pe 10.01.2013, 09:28

strict pt licenta nu e nevoie de atestatul dumneavoastra ca sofer, in mare de urmatoarele
statutul firmei, CF, certificatul de inmatriculare al firmei, actele masinii, clasificare RAR de 1,2,3 sau 4 stele in functie de dotarile busului decizia de numire a persoanei desemnate sa conduca activitatea  de transport, atestatul persoanei desemnate, declaratie pe propie raspundere a persoanei desemnate, cazierul persoanei desemnate,declaratie pe propie raspundere a firmei, cazierul judiciar al firmei,dovada de propietate sau cu chirie a spatiului unde isi desfasoara actrivitatea firma dv, contract de parcare pt autovehiculul dv, contract service cu un service specializat, anexele descarcate  si completate de pe site-ul ARR (toate actele doar in copii xerox)   aici gasiti formularele de care aveti nevoie ,sectiunea formulare    http://www.arr.ro  

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tudor Panait a raspuns pe 4.01.2013, 08:17

in primul rand daca vreti sa conduceti dvs trebuie sa aveti permis categoria D,sa va obtineti atestat de la ARR si pentru masina licenta de transport .
mergeti la arr din localitate si va indruma.
daca aveti clienti si curaj sa mergeti in Rep.Moldova mult succes

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 4.01.2013, 10:28

Din cite stiu 18 plus 1 ,si categoriile speciale corespunzatoare ptr acest transport de persoane! Nu orice condicator auto are voie,daca nu este in posesia unui drept legal ARR ! Succes

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello