Intrebare rezolvata

avatar

Stiti furnizori de haine outlet la prima mana?

Intentionez sa-mi deschid un magazin in max 2 luni cu haine outlet, branduri de genul celor din miniprix, Bershka, Stradivarius etc. Cum chiria e cam maricica, v-as ruga sa-mi indice si mie cineva site-uri, furnizori de-afara, Anglia, Spania de unde pot cumpara marfa nu mai veche de un an (?) si ieftina, la prima mana.

Suprafata magazinului este de cca 250mp, asadar nu cred ca o sa am nevoie de multa marfa si as vrea sa stiu daca acesti furnizori pot da si cantitati mai mici de marfa.

Multumesc.

P.S. nu stiu unde sa va raspund, d-le TUDOR PANAIT, asa ca voi reedita intrebarea. In locul unde am gasit acest spatiu de inchiriat, mai exista inca 3 magazine de 13 lei. As fi recunoscatoare daca mi-ar raspunde cineva la intrebarea mea.

A intrebat Ilinpana Ram

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 3.01.2013, 17:30

Aveti mijloc de transport,buget in numerar,etc!? Nu incercati asa cum credeti cu pagini,adrese,ca ramineti fara ce aveti! De obicei cer banii inainte,asa ca mergeti la cumparaturi si sigur este sigur! Nu cumparati ,,pisika n sac,,! Stiti ce se cauta,ce se vine,ceva care sa va aduca un plus in buzunar,dupa plata tuturor cheltuielilor!(daca cautati marfa in Germania,poate sa va ajut,dar nu promisiuni! mercedescdamg@web.de  ) Depinde de zona ,orasul si puterea de cumparare!? Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tudor Panait a raspuns pe 3.01.2013, 09:05

parerea mea este sa va deschideti un magazin gen 13 ron ,daca aveti pozitie buna o sa va mearga bine de tot,dar sa le expuneti frumos pe umerase.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello