Intrebare rezolvata

avatar

Se poate infiinta o statie Peco care sa comercializeze doar biodiesel ? Daca da, ce acte ar fi?

Comercializare carburant biodiesel.

A intrebat Alexandru Cocos

Raspunsul ales

avatar

Tudor Panait a raspuns pe 17.12.2012, 19:19

DA SE POATE SA VINDETI,DAR TREBUIE SA AVETI STOC PERMANENT,EXISTA FABRICA DE PRODUCERE BIODISEL LA LEHLIU LA 60 KM DE BUCURESTI PE AUTOSTRADA A 2,PE PARTEA STANGA SPRE CONSTANTA SE VEDE DE LA AUTOSTRADA.MERGETI SI LUATI LEGATURA CU CEI DE ACOLO.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 17.12.2012, 13:41

da,dar cu mare atentie! In primul rind trebuie sa faceti dovada ca produsul dstra corespunde normelor impuse ! Trebuie avut in vedere posibilitatea utilizarii lui ptr anumite motoare,si garanteaza folosirea acestuia fara urmari si defecte ulterioare! Ptr benzina E5 ,cu procent scazut de etanol,in Germania s au facut ani buni cercetari si s expuse la Pecco,liste cu motoarele care pot folosi acest combustibil! Exista E10 ,cel vechi E95,dar si E5 ,care este mai ieftin! Deci ,cercetare,informare,vinzare! Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 17.12.2012, 09:14

In principiu, biodieselul este un produs ca ori care altul si poate fi vandut ca atare. desigur ca, va trebui sa aveti AGREMENTAREA produsului ,fie ca il faceti dvs. fie ca il cumparati de undeva. Buletinele de calitate sunt f.f. importante in acest caz pentru ca un produs neconform poate afecta grav motoarele moderne si de aici se va trage "moartea" societatii"! problema de baza este insa, alta!!! produsul este " o poveste frumoasa," pentru multi care, de fapt, nu stiu in mod concret, " cu ce se mananca!" Altfel spus, cat biodiesel vor pune la litrul de motorina, functie atat de calitatea motorinei cat si de modelul autovehiculului!!! Sau, mai direct, va trebui, daca doriti sa aveti succes, sa comercializati ,nu biodieselul ca atare, ci direct amestecul!!! Ei... si aici e aici, pentru ca, in cazul in care apar dificultati, cel care va tipa primul va fi furnizorul de motorina a carei imagine o..." sifonati" si asta este .. mare bai! Deci o intelegere cu acesta furnizor ar fi primul pas! Restul aflati de la CAMERA DE COMERT ,precis si pas cu pas! Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE.

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello