Intrebare rezolvata

avatar

Instalarea de camere de supraveghere in ghereta de paza este un abuz?

Am dat si eu peste o firma de paza "CITY Security" se numeste am o mica nelamurire si sper sa ma ajuta ti.Am lucrat cateva ture la aceasta firma si ce mi s-a atras atentia in mod deosebit au fost camerele de supraveghere dinauntru gheretelor de paza si un dipecer platit sa se uite non stop pe camera la agenti cu "misiunea' daca vre un agent adoarme sau "inchide un ochi " sa l sune si sa l trezeasca ( sau sa l dea afara) intrebarea mea este : Acele camere de supraveghere sunt un abuz din partea firmei avand in vedere ca programul este de 24 de h si este aproape imposibil sa stai treaz atatea ore .... sau nu?

A intrebat Patuleanu Sergiu

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 9.12.2012, 07:58

Nu sunteti angajat ca sa dormiti! Nici dvs, daca ati fi patron nu ati angaja un asemenea om. Atunci , ma las in baza camerei de luat vederi nu? E mai ieftin si mai sigur! mai ramane sa pretindeti ca ,pentru a ramane treaz, sa vi se permita si o tuica, din... cand in cand! Sigur ca este legal! Acestea sunt conditii de contract si daca ati semnat ati si acceptat ! Daca nu cautati un alt job! Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE.

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dorinel Melinte a raspuns pe 9.12.2012, 11:37

Camerele de supraveghere sunt ilegale doar in zone sensibile( toalete, dusuri, cabinete medicale unde se presupune ca se executa anumite controale medicale), nu ai voie sa filmezi in curtea vecinului , dar daca aceste camere sunt folosite in a constientiza angajatii care considera ca timpul trece leafa merge sunt perfect legale.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 9.12.2012, 12:42

Buna ziua,
Singurul loc unde nu pot fi instalate camere de supraveghere sunt cele sensibile (toaleta, sala de dusuri, vestiare in care persoanele trebuie sa-si schimbe TOATE hainele, etc.)
In rest, instalarea de camere de supraveghere este legala.
av. Gabriel Klein Kiritescu
0730165329

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 9.12.2012, 13:02

Totul este legal si permis,daca s a luat la cunostiinta de fiecare din parti,printr o intelegere scrisa,legala,contract! Orice , se modifica ,se completeaza,se schimba,se face tot prin informare si aducerea la cunostiinta ,si legalizarea ulterioara a modificariilor,de partile cuprinse in intelegere!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello