Intrebare rezolvata

avatar

As vrea sa fac o fabrica pentru peleti eco. Stie cineva care sunt costurile utilajelor?

A intrebat Petru Alin

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 8.11.2012, 12:15

Avand in vedere ca in domeniul forestier , toti taie si nimeni nu trateaza cu ingrasamenite sau ierbicide, peletii sunt... eco! pentru a implementa un proiect de fabrIcare a peletilor ar fi trebuit sa precizati ce fonduri aveti.Asta pentru ca , daca aveti rumegus uscat disponibil instalatiile sunt mult mai ieftine, iar daca nu aveti acest rumegus trebuie sa apelati la o linie de tocare a lemului la dimensiuni corespunzatoare, apoi la folosirea unei mori adecvate, care transforma tocatura in rumegus si, daca acest " rumegus" este suficient de uscat se trimite la o masina de peletizat. daca rumegusul este umed , veti avea nevoie de un uscator adecvat. Dupa masina de peletizat urmeaza alte utilaje care permit ambalarea in conditii de calitate a pelletilor, in caz contrar acestia se pot dezagrega. Intrebarea ar fi: dvs. in ce stadiu va aflati? Ceea ce va pot spune este ca o masina de cca. 800 kg/h capacitate, va poate ajunge la 20 000 de euro! Atentie insa la samsarii care, se folosesc de lipsa dvs. de cunostiinte si va aduc din import masini la preturi duble ( restul incaseaza ei) si de proasta calitate. Aveti nevoie de un om de specialitate pentru a va indruma. va astept cu drag.

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 10.11.2012, 12:03

Bună ziua!
Prețurile la astfel de linii tehnologice țin cont de capacitatea de producție-kg/ora și de materia prima ce se va folosi(productia secundara vegetala-paie,coceni etc sau forestieră-crengi,rumegus etc.De asemeni, sunt linii mobile(se pot muta dintr-un loc în altul) și linii fixe(necesită hală de producție). Diferență mare de preț apare și după furnizor-China are prețuri foarte mici și calitate pe măsură, Germania,Austria sau liniile românești sunt ceva mai scumpe.
Puteți apela la fonduri europene.Pentru asta vă putem veni în ajutor.Sunați la 0761130399.
Succese!

Sursa: http://www.duplicomgrup.bizoo.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Bologa a raspuns pe 6.11.2012, 10:11

http://danibrum.ro/
EVENTUAL DATI CAUTARE PE GOOGLE.
NU VA RECOMAND SA CUMPARATI UTILAJE DACA NU VI SE ASIGURA SERVICE-UL.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello