Intrebare rezolvata

avatar

Stie cineva de unde as putea cumpara aur in vederea comercializarii?

A intrebat Ciochina Nicoleta Nicoleta

Raspunsul ales

avatar

Andrei Madalin Mocanu a raspuns pe 17.10.2012, 01:25

Cea mai sigura sursa de aur este Turcia. Puteti cauta pe google si gasiti si anumite case de amanet din Ungaria care practica preturi mai scazute. Daca va intereseaza si aur de 24k puritate 99.9 cereti detalii la adresa de e - mail office.ramgrup@gmail.com

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Marius F. a raspuns pe 16.10.2012, 14:26

Cea mai simpla cale este sa dati o cautare pe Google si mai mult ca sigur puteti gasi ceea ce va intereseaza. Mai este o varianta mai putin ortadoxa, de a cumpara din alte tari, gent Turcia, Federatia Rusa, etc.

Succes!

Sursa: http://www.WebsiteRomania.com

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz


avatar

Alex Pentea a raspuns pe 17.10.2012, 09:56

buna....e clar ca din turcia se poate cumpara la un pret bun...da cum vrei sa faci?....din mom ce nu poti aduce aur mai mult de 4- 5 piese, pt ca t-i le confisca la vama, e un fel de contrabanda cu metal pretios, asa ca nu vreau sa-ti tai elanul dar dc faci asa o sa-ti scoti doar drumul plus cheltuiala de pe drum, asta in cazul in kre vrei sa aduci la comanda pt cunostinte si prieteni, e cu totul altcv dc vrei sa-ti deschizi o bijuterie sau un amanet....dar pt astea ...mai ales dc vrei sa-ti deschizi o bijuterie.....nu tre sa-ti spun ca ai nevoie de vreo 30000 euro, bafta,

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 17.10.2012, 11:02

Aur se poate cumpara oriunde,acolo unde pretul de cumparare este mai mic decit pretul la care doriti si puteti sa l vindeti! Succes !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Intrebari in Bijuterii, Optice

Axello