Intrebare rezolvata

avatar

De unde pot achizitiona articole pentru magazin de haine dar sa primesc factura la ele?

As dori sa imi deschid un magazin micut de haine printr-un pfa de unde ar trebuie sa incep asi putea sa imi deschid acest magazin cu 5000 euro. O alta intrebare asi avea de unde pot achizitiona marfa pt acest magazin dar la care sa primesc si factura deoarce in dragonul rosu nu am vazut asa ceva in momentul in care o sa imi deschid acest magazin cel mai probabil o sa imi vina si controale si o sa imi ceara factura pt marfa de unde pot sa fac rost de aceste acte pt marfa avand in vedere ca o sa achizitionez marfa din dragon.

A intrebat Cornel Meraru

Raspunsul ales

avatar

Gheorghe Revnic a raspuns pe 23.09.2012, 03:25

Intrati pe www.keka.ro. Avem oferta de imbracaminte noua de sezon la pretul de 1,99 euro/articol plus TVA. Produsele sint importate din Germania, sint noi cu eticheta si fiecare produs este ambalat individual in pungi de polietilene. Produsele se vind la bax de 150 bucati si contine: costume femei, geci, sacouri, jachete, pantaloni pulovere, bluze, rochii etc. Marfa din baxuri se poate vizualiza in totalitate iar baxul se poate alege. ELIBERAM FACTURA.
sc Keka srl
Revnic, G. administrator
tel: 0772238638

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ec. mst. jurist Chirila Minodora Olga a raspuns pe 23.09.2012, 08:17

Obligatoriu de la cei care desfasoara comertul cu RIDICATA.

ec.mst.jurist Chirila Minodora Olga

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello