Intrebare deschisa

avatar

Pot sa construiesc o hala de lemn destinata acvaculturii de 400mp pe un teren extravilan de 2500mp?

Am inteles ca se pot obtine de la primarie diferite avize de a construi doar pe o parte din teren... Poate ma lamureste cineva daca putem sa facem o constructie cu scopuri agricole pe extravilan.

inteleg ca, constructiile chiar daca au ca scop agriucultiura se pot face doar in intravilan, nu exista si exceptii de constructii ridicate pe teren in regin extravilan

A intrebat Bogdan Iuga

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 4.09.2012, 08:09

Nimeni nu va poate ingradi dreptul de a construi daca acest lucru este legal si posibil!Mergeti la primarie,cereti lista documentelor necesare pentru eliberarea unei autorizatii de constructii si apucati-va de treaba!

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Marian Morosan a raspuns pe 4.09.2012, 11:33

Pentru a vi se da autorizatia de constructie, indiferent de destinatia constructiei, va trebui ca acel teren sa urmeze mai intai procedura includerii in intravilan. Si daca nimeni din vecinatatea terenului dvs nu are intentia de a include terenurile respective in intravilan, greu de crezut ca Primaria va face aceasta procedura doar pentru un teren.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello