Intrebare deschisa

avatar

Cam cat m-ar costa sa imi fac o ferma unde sa fac o crescatorie de pui de carne?

A intrebat Brindusa Andrei Gheorghe

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Andrei Madalin Mocanu a raspuns pe 20.07.2012, 03:16

Banii nu sunt o problema. Pentru o asemenea idee de business este foarte usor de obtinut o finantare din fonduri europene. Pentru toate aceste aspecte va recomand sa va adresati societatii CREDYRAM CONSULT pe adresa de e - mail office.credyram@gmail.com sau la numerele de telefon 0743355263 si 0729503342. Specialistii lor va vor indruma va vor executa toata documentatia de care aveti nevoie si va vor asista si pe parcursul derularii afacerii dumneavoastra.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Daniela Bolog a raspuns pe 8.07.2012, 17:29

In primul rand plecati de la ceea ce aveti,apoi cautati sa faceti un calcul estimativ pentru ceea ce doriti sa faceti si prin diferenta obtineti suma de care aveti nevoie.
In primul rand dvs trebuie sa stiti care sunt costurile pentru asemenea ferma, trebuie sa stiti toate implicatiile infiintarii unei astfel de ferma.Cine va poate spune ce si cum, daca dvs nu cititi si nu va implicati personal?Documentarea, informatiile,cunostintele pe care doriti sa le dobanditi va vor fi de un real folos, nu suma pe care oricine, sa zic, va o poate comunica.
Eu zic ca aveti nevoie de 48.000 euro....la ce anume va ajuta?
Implicarea in astfel de activitati trebuie sustinuta de multe cunostinte pe care dvs trebuie sa le aveti.

Succes.

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Constantin-gabriel Catarama a raspuns pe 10.07.2012, 00:10

in jur de 1000 lei pentru inceput ridicarea unui spatiu la marginea zonei locuite... preferabil un spatiu racoros.. si inca vreo 2000 lei pentru punerea pe picioare a fermei.. cumpararea de pui.

Sursa: cunostinte generale

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Raluca Mihalcea a raspuns pe 18.07.2012, 09:11

Pe langa costurile care le implica obtinerea spatiului (inchiriere /cumparare,etc), se adauga costurile pentru realizarea proiectului, amenajarea spatiului, obtinerea avizelor necesare functionarii unei astfel de ferme, achizitionarea utilajelor si a 'mobilierului", etc, personalul cu care veti lucra.

Sunt foarte multe detalii de care trebuie sa tineti cont cand se intocmeste proiectul unei ferme precum si la obtinerea avizelor necesare functionarii.

Daca ati demarat acest proiect va stau la dispozitie pentru eventuale informatii suplimentare.
Mult succes!

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


avatar

Protect Gal a raspuns pe 9.07.2012, 10:49

Intocmiti un plan de afaceri

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz


avatar

Marian Morosan a raspuns pe 8.07.2012, 15:08

Pentru consultanta completa, realizare proiect infiintare si dezvoltare afaceere si sprijin etapizat, contact la marian_morosan@yahoo.com

Voteaza:   0 4 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello