Intrebare rezolvata

avatar

De ce acte am nevoie pentru infiintarea unei firme de carosat microbuze?

Buna ziua!

As dori sa stiu exact ce acte am nevoie pentru in fiintarea unei astfel se societati. Vreau sa stiu daca pot gasi si niste fonduri de ajutor pentru inceperea afacerii. Daca voi gasi oare potentiali clienti pentru acest tip de afacere.

Cam care ar fi costurile inceperii ei. Ar fi o idee buna sa ma asociez mai intai cu cineva? Este vreun avantaj daca am deja personal care am mai lucrat in acest domeniu? Mai astept si alte sfaturi de ale dvs.

A intrebat Ibrahim Ibo

Raspunsul ales

avatar

Benone Burza Alina Ristea a raspuns pe 4.01.2009, 21:12

Stimate domn,
pentru infintarea une firme care se poate face si online accesati linkul de mai jos
http://www.infiintarifirme.ro/infiintare-firma-online.php.

Va doresc mult succes!!

Sursa:   http://www.texline.eu

Voteaza:   5 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 5.01.2009, 11:04

in primul rand firma(adica organizare ca persoana juridica)!gasiti pe www.onrc.ro toate actele necesare si daca aveti rabdare si rezolvati Dvs actele nu va costa mai mult de 700 lei cu capital social inclus!urmatoarea ''problema'' este spatiul de productie care trebuie sa aiba toate autorizatiile pentru a functiona!trebuie sa detineti un know-how (adica sa cunoasteti ciclul de productie si sa aveti utilajele necesare)!personalul calificat este indiscutabil un avantaj!daca nu dispuneti de capital este bine sa va asociati cu cineva dar sa stabiliti bine conditiile contractuale ale asocierii!in privinta capitalului de lucru nu am cum sa va ajut pentru ca nu cunosc domeniul dar daca cautati pe net sigur gasiti utilaje!multa bafta

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz


avatar

Marian Zaharia a raspuns pe 5.01.2009, 16:57

AUTORIZATIE RAR PENTRU OMOLOGARE !!!!
RESTUL... E CAN CAN!

Sursa: http://www.autorizatii.cabanova.ro; http://www.autorizatiiconsilier.cabanova.ro

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Carmen Petrescu a raspuns pe 4.01.2009, 19:32

Trebuie sa infiintati un SRL, avand acest obiect de activitate.

Pentru a infiinta societatea comerciala trebuie sa intocmiti si sa depuneti un dosar la Registrul Comertului; acesta va va elibera certificatul de inmatriculare al societatii.
Dosarul trebuie sa cuprinda:
- dovada rezervarii de denumire a societatii;
- dovada actului de spatiu;
- declaratie pe proprie raspundere a asociatilor si administratorilor,
- cazierele fiscale ale acestora;
- specimen de semnatura,
- dovada depunerii capitalului social,
- actul constitutiv al societatii;
Toate acestea autentificate si inregistrate de catre un notar sau avocat.
In cazul in care nu aveti timpul necesar pentru a va ocupa de intocmirea dosarului puteti imputernici o alta persoana; e bine sa fie o persoana cu studii juridice, de preferinta un avocat sau un consilier juridic.
Din momentul depunerii si acceptarii dosarului la Registrul Comertului, in termen de 3 zile va puteti ridica Certificatul de inmatriculare al societatii, urmand apoi cu acesta, sa va inregistrati la Administratia financiara.

In principiu, daca va descurcati singur cu actele, pentru a le depune la Registrul Comertului, va costa: taxele care se vor plati acolo (aproximativ 400-500 lei) si actul constitutiv al firmei care trebuie atestat de un avocat (aprox. 200-250 lei) SAU certificat de un notar (poate costa mult mai mult deoarece acesta percepe si TVA).

SUCCES!

Sursa: http://www.topavocat.ro/cabinet/79-Carmen-Petrescu

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz


avatar

Paul Buica a raspuns pe 4.01.2009, 21:40

Asocierile sunt bune doar daca relatiile sunt foarte bine definite, se stabileste cu precizie ce sarcini revin fiecarui asociat, cine este seful, etc. Asociatiile in care partile sociale sunt egal distribuite reprezinta solutia cea mai proasta.

Criteriul de angajare trebuie sa fie doar profesionalismul si nu prietenia sau rudenia pentru ca este si greu de lucrat si greu de dat afara un prieten, cineva cu care ati fost coleg inainte la o alta companie sau o ruda.

Dezvoltarea structurii de clienti se face in functie de ce anume servicii oferiti, carui segment de piata va adresati, la ce nivel de calitate faceti lucrarile.

Sfatul meu este sa nu va opriti la carosari, sa mergeti putin mai departe spre mici modificari, costructie de rulote mici si medii, remorci pentru ambarcatii, etc. Mai tarziu poate va ganditi si la tuning.

Va trebui sa va construiti si un site de prezentare a serviciilor si a ceea ce veti realiza asa ca ar fi util sa cititi cateceva in acest sens la acest link:

http://www.bodyalchemist.ro/content/construiti-un-site-de-succes.htm

Va Doresc Prosperitate!

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello