Intrebare rezolvata

avatar

Care sunt cheltuielile initiale pentru o firma de taximetrie?

Buna ziua,

Detin un SRL si as dori sa-ti fac un alt domeniu de activitate:taximetrie.

Initial as vrea sa incep cu doua masini,in Bucuresti. Intrebarea mea este daca as avea profit pt doua masini,precum si care sunt cheltuielile initiale(m-ar interesa in mod deosebit cat costa licenta taxi). Intentia este sa angajez taximetristi pt aceste masini.

Multumesc anticipat!

A intrebat Teodorescu Dana

Raspunsul ales

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 9.05.2012, 22:24

Contactati o firma mare de taximetrie sa lucrati in asociere cu ei. Asa veti beneficia de statia dansilor si de imagine. Dar, mai presus de toate, mergeti la Primarie. Este foarte posibil sa nu primiti autorizatie, am auzit ca orasele sunt toate sufocate. Nu se elibereaza autorizatii noi.
Oricum, ca si costuri, pe langa infiintarea firmei, va trebui sa angajati soferi cu atestat, masina va trebui autorizata, achizitionat aparat de taxat, cupola, masina pregatita in culoarea autorizata.
Iar o parere personala: nu merita. Acum firmele mari au masini multe, flote la care conditiile de leasing sunt extrem de favorabile. In situatia in care veniturile sunt din ce in ce mai mici, nu cred ca va fi rentabil.
Eu, daca as fi in locul dvs, as incerca sa fac o firma gen rent-a-car.

Voteaza:   5 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Popa Alexandru a raspuns pe 10.05.2012, 17:35

Cel mai rentabil e sa cumparati un SRL ce detine deja autorizatii cu sau fara masini , sa asteptati la primarie sa se elibereze dureaza cativa ani deoarece daca va interesati o sa vedeti ca exista deja o lista de asteptare.

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz


avatar

Ec. mst. jurist Chirila Minodora Olga a raspuns pe 10.05.2012, 11:41

in PRACTICA din cate am inteles TAXIMETRISTI nu predau CUPONUL Primariei deoarece   si ei il primesc dand    "  SPAGA  " si se frecventeaza FOLOSIREA ILEGALA a cuponului altuia contra unei sume  , nu inteleg cum ITM si PRIMARIA  poate fi asa de CORUPTA, am ramas SOCATA de ce se intampla in ROMANIA nu se respecta legiile datorita BIROCRATIEI  si CORUPTIEI din institutile STATULUI.

PACAT ca un roman nu poate pune in PRACTICA legislatia si e OBLIGAT ca conditie de supravietuire sa incalce legea. EU de cand am aflat nu mai apelez la o FIRMA de TAXI , suntem in PERICOL permanent !

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello