Intrebare rezolvata

avatar

Care sunt pasii si costurile infiintarii unui magazin online de bijuterii din argint?

Buna ziua!

Am o foarte mare pasiune pt. bijuterii si m-am gandit sa incerc si eu.

Am inceput prin 2 comenzi pt. prietene dar "cercul" s-a cam terminat, dar totusi nu vreau sa renunt.

Ati putea sa mi spuneti, va rog, ce sa fac: I.I. sau S.R.L?

Nu am nici o diploma pt. bijuterii deci P.F.A. nu pot.

As vrea sa fac un import din Thailanda.

De unde se iau licentele de import? Care sunt costurile actelor, autorizatiilor (de cate la nr. am nevoie), licentei si magazinului online?

Va multumesc!

A intrebat Lucy Nikol

Raspunsul ales

avatar

Ec. mst. jurist Chirila Minodora Olga a raspuns pe 3.05.2012, 12:48

pentru activitatea de comert  cu amanuntul magazin, sau magazin on line nu va trebuie diploma de bijutier infiintati un PFA linistita , succes!

nu produceti bijuteri !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Viorica Pop a raspuns pe 3.05.2012, 09:57

Buna ziua,ma numesc viorica si am un SRL,cred ca cel mai bine este sa-ti faci un SRL,pentru ca in I.I. se cere sa ai specializarea pe care o practici ,deci sa ai diploma de bijutier in cazul tau. SI daca tot am intrat in conversatie ma intereseaza si pe mine de unde as putea procura si eu argint pentru al comercializa prin magazinul meu? Va multumesc.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Ciprian Marcu a raspuns pe 3.05.2012, 09:31

Buna ziua,

Va recomand sa va faceti un SRL.

Reprezint o agentie de web design care se ocupa si ofera solutii personalizate pentru realizarea magazinelor online, site-urilor de prezentare atat pentru firme cat si pentru persoane fizice.

Am realizat foarte multe magazine online printre care si unul pentru comercializarea bijuteriilor din inox, http://www.cadouri-pentru-amandoi.ro, am obtinut rezultate foarte bune fiind primul dupa multe cautari pe motoarele de cautare: bijuterii inox, pandantive barbati etc.

Costul unui magazin online in cadrul agentiei noastre incepe de la 600 euro +TVA, iar acesta poate creste usor in functie de ce functionalitati suplimentare doriti (ex sistem de plata cu cardul, sistem voucher de reduceri etc).

Ulterior ne putem ocupa si de partea de dezvoltare/ promovare a acestuia: optimizare pe motoarele de cautare, marketing online, comunicare pe retelele sociale etc.

Va ofer consultanta gratuita pentru a fi sigura ca faceti cea mai buna alegere in momentul cand va hotarati sa va realizati un magazin online. http://www.plummedia.ro

Sursa: http://www.plummedia.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Intrebari in Bijuterii, Optice

Axello