Intrebare rezolvata

avatar

Am nevoie de eticheta si certificat CE daca produc jucarii in Romania si le comercializez tot aici?

A intrebat Diceanu Cristina

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 22.04.2012, 14:20

Certificare CE, pentru produse concepute,asamblate si realizate in EU ! Romania face parte din EU si deci pentru o existenta egala de respectare a legilor,si firmele din Ro. ar trebui sa respecte aceste legi! In ce masura se face,nu am dreptul sa ma pronunt! Calitatea,siguranta si functionalitatea produselor ,verificate de firme specializate,( in Germanya,expl. TÜV ! ) fac dovada si prezinta cumparatorului garantia articolului achizitionat,cumparat! In cazul prezentat si parintii si copii in aceasi masura sa se poata bucura de articolele existente pe piata de desfacere,ale firmei d.stra! Nu puteti obliga sau vinde produsele numai cumparatorului roman,ci tuturor! Pentru o eventuala problema care ar putea apare ulterior,sigur este numai ce este intradevar si sigur! Succes pe piata EU !

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Bologa a raspuns pe 22.04.2012, 09:50

Da, Romania trebuie sa respecte aceste cerinte; s-a dat chiar HG in acest sens.

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz


avatar

Cotrau Claudiu a raspuns pe 23.04.2012, 13:11

Buna ziua

Nu stiu raspunsul la intrebarea dumneavoastra ,vreau doar sa va rog sa imi trimiteti pe mail [cotrau.claudiu@yahoo.com] detalii despre jucariile care le produceti si preturile.

Va multumesc

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello