Intrebare rezolvata

avatar

Unde pot gasi producatori obiecte din polipropilena ?

Mai exact, am citeva idei, planuri pentru casute de joaca pentru copii care se pot monta in gradina sau in interiorul casei. Am cautat firme care sa execute asa ceva la noi in tara si n-am gasit, firmele care comercializeaza astfel de jucarii le importa de la producatori.

Ma intereseaza sa aflu daca sint firme la noi in tara dornice de a investi in astfel de jucarii sau de a cumpara desenele. In cazul in care as gasi o astfel de firma, pot sa ma folosesc de dreptul de autor ?
Later edit. Nu doresc sa copiez pe nimeni, vreau sa-mi vind propriile schite, planuri de executie unor firme producatoare si in acest caz sa ma folosesc eu de dreptul meu de autor.

A intrebat Amelia Ghibu

Raspunsul ales

avatar

Josef Wilhelm a raspuns pe 31.03.2012, 22:31

De copiat pe producatori din strainatate nu aveti voie, ei au dreptul de autor.

Nu cred ca gasiti in Romania firme dornice de asa ceva, daca erau interesati faceau de mult jucariile astea si nu va asteptau pe dvs.

Nu cred ca detineti destul capital pt. a putea cumpara asa un design, costa enorm de mult si nu stii niciodata daca iese macar investitia, care ar fi o intamplare placuta.

De obicei raman banii investiti si nu iese nimic sau f.f. putin de la suma investita.

Productia in tara ar fi de doua ori mai scump decat jucariile importate din china cu adaus cu tot.

Planuriile de viitor , care nu corespund posibilitatiilor tale financiare, intelectuale si fizice,se numesc vise!

Sursa: www.sanowin.de

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello