Intrebare deschisa

avatar

Cat ma poate costa infiintarea unor sere sau solarii in judetul Olt ?

As vrea sa stiu care sunt mai rentabile din punct de vedere economic.

Detin 3500 mp, cele construite pe suport de lemn sau cele pe metal.

A intrebat Preoteasa Costel Cristi

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Gabriel Bulgaru a raspuns pe 31.03.2012, 11:57

depinde la ce nivel doriti sa lucrati,dar banuiesc ca nu va intereseaza tehnologia europeana ! e si mult mai scumpa decat cea autohtona ! daca dispuneti de situatie financiara ,va pot aduce un proiect de mare exceptie,inclusiv tehnologie de ultima ora din acest domeniu .Chiar in acest moment detin unul dintr,e cele mai mari proiecte ,care au existat vreodata in Romania de sere ultima generatie ,cu alimentare sonde geotermale ,in valoare de 140 mil Euro ,productie estimata peste 60,000 mii tone anual ! deci,dispun de orice doriti in acest domeniu ..dar la un alt nivel .Sa va dau un exemplu : produsul,sa zicem rosiile ,cand sunt culese ..numai e cazul,sa duceti acel palet,carucior,in depozit,ptr ca o va face ,un "trenulet" gen ca la mineri ,electric si special ,care duce marfa in locul de depozitare ,fara ca dvs sa mai piedeti timp cu asta ! ..dat fiind faptului,ca sera este foarte mare ,...gen...100 ha ,..atunci vor fi mai multe "trenulete" ..ptrca vor fi cu siguranta mai multe locuri de recoltare .....si proiectul a fost prevazut cu . niste semafoare ,...de intrare a marfurilor in depozit !..deci,e gandit pana la ultim detaliu,si nu stiu cati dintr,e cei care vor citi ,au auzit de asa ceva ! ..la cerere pot oferi si poze ! detalii,etc...succes !

Sursa: own.

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Gheorghe Lucian a raspuns pe 1.04.2012, 09:49

Buna ziua,eu unul as fi de parere ca cele mai ieftine ar fi cele din structura lemnoasa chiar daca in circa 10 ani mai reparati citeceva dar din cunostintele mele de constructie a unui solar din lemn cred ca este mult mai ieftin,oricum daca va intereseaza alte detalii putem discuta la nr.tel.0769127196

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello