Intrebare rezolvata

avatar

Care sunt pasi de a pune pe roate o afacere cu automate cafea?

Detin o firma si in cadrul ei vreau in viitorul apropiat sa inregistrez un nou cod caen? Pentru a putea achizitiona un numar de aparate (automate cafea) pe care sa le amplasez in diferite locatii (cum se procedeaza, contract, ce comision) la aceste automate se poate folosi orice tip de cafea, in ce ma bag oare?

A intrebat Petrica Chiriac

Raspunsul ales

avatar

Carmen Petrescu a raspuns pe 8.12.2008, 22:10

Pentru a adauga acest obiect de activitate sunt necesare exact aceleasi acte ca si la infiintarea unei noi societati, mai putin rezervarea de denumire, capitalul social si specimenul de semnatura. In plus va trebuie hotararea AGA de extindere a obiectului societatii.

Sursa: http://www.topavocat.ro/cabinet/79-Carmen-Petrescu

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 8.12.2008, 09:30

in primul rand trebuie sa faceti un act aditional prin care codul caen corespunzator pentru acest tip de activitate este introdus in lista de activitati( daca acesta nu este pe lista activitatilor)!trebuie sa prospectati furnizorii de automate sa va faceti un plan simplu pe considerentul ( cheltuieli calculate la maxim si profit calculat minimalist) ca sa va dati seama de profitabilitatea activitatii Dvs!la urma trebuie sa va gasiti cat mai multe locatii posibile si cu vad bun pentru a avea unde plasa automatele!bafta

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz


avatar

Benone Burza Alina Ristea a raspuns pe 7.12.2008, 20:19

Stimate domn,
Parerea mea este sa luati legatura cu care vand cafea si va vor spune ei despre ce e vorba pentru ca daca dvs cumparati ,de ex aparat de cafea si mi-l inchitriati mie cu conditia sa cumpar si cafea de la dvs ,eu spun da si maine cumpar cafea din alta parte.
Automatele de cafea au un anume tip de capsule sau chee pentru produse si se merge de comun acord cu proprietarul locului unde il instalati.
Succes!!

Sursa:   http://www.texline.eu

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello