Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot produce si comercializa in legalitate papusi de plus (un material asemanator cu plusul)?

�� Din ce m-am documentat, pentru a putea sa produci o simpla papusa mi-ar trebui o certificare europeana de la o institutie specializata in acest scop. Adica la randul meu, inainte sa incep productia va trebui sa fac un dosar care sa contina foarte multe informatii despre modul de fabricare, utilizare,compunere etc., a papusii pe care sa-l trimit la institutia respectiva pentru analiza. Insa tot nu am siguranta ca va fi pozitiv raspunsul lor, iar productia de papusi ar putea muri inca din fasa.
�� Intrebarea mea este daca as putea sa gasesc alta modalitate legala prin care as putea sa produc si sa comercializez papusile. As putea sa le "clasific" ca papusi handmade sau decorative? ele de fapt asta si sunt. Normal specificul handmade este ca se fabrica produse unicat sau in serii limitate, iar eu am undeva la 20 de modele de papusi la care m-ar interesa productia de serie.
�� Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva are informatii despre ce presupune legalitatea productiei de jucarii.
Aceste papusi sunt destinate atat copiilor cat si adultilor.

A intrebat Paul Bejinaru

Raspunsul ales

avatar

Sorin Bologa a raspuns pe 19.03.2012, 20:58

Totul este destinatia lor; daca marcati a nu se folosi de copii, sau nu se lasa la indemana copiilor puteti produce fara grija; doar sa respecte minime reguli de igiena si protectia sanatatii consumatorilor.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gogu Gaze a raspuns pe 24.03.2012, 11:07

Daca va intereseaza o colaborare in a va vinde produsele pe un magazin online, va rog sa ma contactati 0763 710 085 Mihai Bucuresti

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello