Intrebare rezolvata

avatar

De unde as putea cumpara hrana ieftina pentru caini en-gross ?

Caut hrana ieftina pentru caini si pisici.

Doresc sa achizitionez la un pret cat mai mic.

Tel.: 0754.389.132

A intrebat Ionut Nati

Raspunsul ales

avatar

Stefan Andrei a raspuns pe 28.02.2012, 13:18

Doriti sa o achizitionati din tara sau din afara? Desigur, la cantitati mari este mult mai ieftin sa importati. In acest caz, China este o solutie. Sunt firme care intermediaza importul produselor din China si se ocupa si de transport. Un exemplu gasiti aici: http://www.romasia.ro/index.php.

Daca doriti o firma autohtona, sunt mai multi distribuitori. Mai ieftin am gasit aici: http://www.ghidafaceri.ro/sc/74560/ropet_food_s.r.l.

Sursa: Consultanta lucrari de licenta --> http://www.lucrari-de-licenta.eu

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Nick Mandi a raspuns pe 2.03.2012, 10:12

atentie la alegerea sexelor e dificila cind sint f mici se confunda ,custile se recomanda sa le construiesti in regim propriu apoi vine faza sa construiesti procedeul pregatirii hranei in regim propriu toate astea sa devii rentabil daca cheltuielile tale sint mici si cistigurile vor fi semnificative,incepi cu un grup experimental daca nu ai cui sa le dai ouale le consumi in propria giospodarie dupa ce inveti practic cum le hranesti cum produci singur hrana , custile ,inmultirea etc, si unde vinzi ouale e usor sa te  dezvolti pe baza cunostintelpr tale ,o afacere profitabila inmandi@yahoo.com

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello