Intrebare rezolvata

avatar

Cine vinde apa saracita in deuteriu?

Ma intereseaza societati/persoane din Piatra Neamt sau care vand prin posta / curier. Caut apa pentru consum uman produsa la Ramnicu Valcea.

Doresc detalii referitoare la modul de comanda si pret.

A intrebat Ion Vinca

Raspunsul ales

avatar

Paul Buica a raspuns pe 31.10.2008, 05:56

Poate ca gasiti pe forumul acestui site:

http://www.apasaracitaindeuteriu.ro/
 
Le-am trimis un e-mail pe: contact@apasaracitaindeuteriu.ro  

Ma intereseaza si pe mine, daca aflati mai multe dati-mi va rog, de stire.

Am mai gasit acesti distribuitori:

MAGAZINE PROPRII:

ONLINE, pe www.drogheria.ro

Rm. Vâlcea, Mecro System (incinta ICSI) ,Str. Uzinei nr. 4, Tel: 0731.038.241
Bucuresti, Mecro System, Bd. Timisoara Nr. 100P, Sector 6, Tel: 021.444.70.06
Bucuresti, DR.OGHERIA, Calea Dorobantilor 111-135, Sector 1, Bucuresti, Tel: 021.230.37.25
Bacau, DR.OGHERIA, Incinta Hypermarket Real, Tel: 0234.585.226

PARTENERI:
Bucuresti, Farmacia 2NA 2003 , Sos. Stefan cel Mare nr. 56, Bl. 39, Sector 2, Telefon: 021.212.4726
Bucuresti, Farmacia 2NA 2003, B-dul Basarabia nr. 57, Bloc M27, Sector 2, Telefon. 021.340.03.05
Brasov, Magazinul Paradisul Verde, Str. Sf. Ioan Nr. 6, Tel. 0268.474321

Credca cel mai bine este s-o comandati online.

Multumesc

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Pirvu a raspuns pe 31.10.2008, 06:34

La câţiva kilometri de Râmnicu Vâlcea se află un loc anume unde oamenii gândesc în viitor. Fostă Uzina G, acum Institutul Naţional de Criogenie şi Separarea Izotopilor este locul unde sute de cercetători “inventează... viitorul”. Printre descoperirile care vor revoluţiona tehnologia universală sunt cele în domeniul energetic, al fusiunii şi fisiunii nucleare, descoperiri în domeniul pilelor de combustie, dar şi descoperiri în domeniul medical, cum ar criolaserele dar şi apa sărăcită în deuteriu. Această apă reprezintă o şansă pentru prevenirea îmbolnăvirilor de cancer având efecte benefice în asociaţie cu diverse medicamentele.
Cu un impact extrem de piaţă este apa sărăcită în deuteriu, realizare de excepţie chiar a directorului Institutul Naţional de Criogenie şi Separarea Izotopilor, Ioan Ştefănescu, care ne-a spus: “Apa sărăcită în deuteriu este un produs omologat, breventat, iar acum este într-o acţiune de promovare pe partea de patent internaţional. A dobândit toate drepturile de proprietate intelectuală în exclusivitate pentru România şi în particular pentru Institut şi pentru mine ca autor principal al brevetului. Nu este o apă miracol, este o apă care provine dintr-o tehnologie similară cu obţinerea apei grele, prin distilare şi are ca efect o reducere a conţinutului de deuteriu, care în mod normal este de 144 părţi pe milion fiind adusă la 25 părţi pe milioan. S-a observat prin studii şi cercetări fundamentale că după ce apa scade sub 110 p.p.m. are efect benefic asupra metabolismului corpului uman şi animal. Produce stări de relaxare, de odihnă, o bună dispoziţie, atenuează stresul zilnic şi creşte eficienţa medicamentelor. Din punct de vedere toxic este singurul produs care este absolut netoxic. Acest lucru a fost pus în evidenţă de laboratoarele de toxicologie ale armatei, care au făcut teste într-un mod superprofesionist. Nu s-a identificat nici un efect negativ”. Referitor la preţ, speciliştii institutului sunt de părere că acesta nu reprezintă un impediment, ţinând cont de efectul pe care-l produce asupra omului. Apa sărăcită în deuteriu este recomandată oamenilor care depun o activitate mentală foarte susţinută şi lucrează şi chiar 10 ore pe zi, dar poate fi folosită şi preventiv.

Sursa: http://www.ziaruldevalcea.ro/index.php?ind=news&op=news_show_single&id...

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello