Intrebare rezolvata

avatar

Ce poti face cu o autoutilitara de 3.5t?

Am o autoutilitara de 3.5t, 15mc si 1.6t util, fac transport intern de marfa cu ea dar am impresia ca imi scapa ceva.. Ce altceva as putea face cu ea? Poate aveti vreo idee.
Mersi mult.

A intrebat Mihaiescu Marian

Raspunsul ales

avatar

Paul Buica a raspuns pe 26.10.2008, 08:09

Daca nu aveti suficienti clienti trebuie sa contactati mai multe companii care au nevoie ocazional sau permanent de transporturi. Mai toate companiiile au acum autovehicule proprii dar sunt perioade de varf in care este nevoie si de colaboratori externi.

Contactati cat mai multe companii si lasati-le o prezentare a serviciilor Dvs. Este o metoda ieftina si puteti avea o rata de succes de 2-3%, adica din 100 de oferte pe care le facti la un copiator si le lasati l birourile companiilor, doua sau trei va vor aduce un client si veti contactat pentru a beneficia de serviciile Dvs.

Piata transporturilor este suprasaturata dar cu perseverenta puteti sa obtineti suficiente Contracte.

Succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Benone Burza Alina Ristea a raspuns pe 26.10.2008, 09:54

Posibilitati sunt multe .
Daca nu aveti suficiente curse si nu e rentabila masina, poate ca nu sunteti suficient de cunoscut . Faceti-va mai multa publicitate prin anunturi gratuite pe internet.
Publicati disponibilitatea masini pe bursele de transport .
Si nu in ultimul rand se poate inchiria autoutilitara si fara sofer care este ce-a mai buna solutie din punctul meu de vedere.

Sursa: http://www.texline.eu

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello