Intrebare rezolvata

avatar

Este normal daca ma bransez la apa curenta sa mi se ceara 1300 Euro ?

Este o prelungire de strada, cu aproximativ 12 case; eu sunt a 3-a casa, adica 100 m de la reteaua de apa, mai sunt doi vecini inaintea mea, am fost informat de la ape ca daca vrem sa ne bransam la apa va trebui sa suportam toate cheltuielile noi, adica bransarea la apa care esta in jur de 700 Ron, pentru fiecare, sa platim doi hidranti stradali care fiecare costa 1800 Ron, teava stradala care este 2500 Ron plus sapaturile, adica excavator si tot, si toate astea decat pana la a 3-a casa si restul caselor daca vor apa, trebuie sa plateasca la fel, poate mai mult.

Unde pot face reclamatie ? Pentru ca mie nu mi se pare normal.

Va multumesc anticipat !

A intrebat Truta Ioan

Raspunsul ales

avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 26.10.2011, 18:36

Buna ziua normal ar trebuii sa faca toti reclamatie .. daca tot faceti reclamatie est mai bine sa fiti toti si nu unul singur.Faceti o sedinta vedeti daca toti sunt de acord , intocmiti reclamatia catre directia de ape si salubrizare de care apartin lucrarile si dupa ce au semnat toti vecinii mergeti cu ea la directie solicitati sa stati de vorba personal daca nu in cel mai scurt timp sa aveti raspunsul .. luati numarul de registratura a documentului. Asta ar fi cel mai rapid si clar lucru pe care il puteti face. mie insa personal nu -mi vine sa cred ca ve-ti obtine ceva .. preturle au crescut , avem inflatie , toate preturile se raporteaza la euro si UE deci si costurile sunt mari... apoi stiti si dvs ca racordarea la curent costa mult, la gaz si mai mult dece nu ar fi si la apa?... insa incercarea moarte nu are... poate sa obtineti vazand ca au semnat toti o scadere din pretul racordarii.Acest lucru se poate face prin FORTA CELOR MULTI... deci al vecinilor ..Trebuie sa fie de acord toti poate asa reusiti MUlt Mult Succes!!!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello