Intrebare deschisa

avatar

Ma ajutati cu colaborator pentru distributia: pompe hidraulice, pompe de ungere, produse Allfett ?

Sunt unic importator al produselor ALLFETT in Romania si sunt interesat de o distributie cat mai larga, pe intreg teritoriul tarii.

Vindem : sisteme de lubrifiere, pompe de ungere, echipament de service, cuplaje si accesorii, distribuitoare, pompe hidraulice.

Despre noi: Cu peste 25 de ani de experienta a sistemelor de fabricaţie ungere centralizate, suntem in masura sa ofere o abordare extrem de profesionist pentru a specifica sistemul corect de lubrifiere centralizat pentru instalaţii si utilaje.

Cu un proces de fabricare foarte exacte este implicat in producerea de sisteme centralizate de lubrifiere, pentru ca sistemele indeplinesc toate procedurile de calitate si de stat a proceselor de arta sunt angajaţi. Suntem printre putinele companii ale caror produse indeplinesc standardele tehnice exacte si de calitate pentru o ungere centrala corect.

Va prezentam produsele noastre de inalta calitate si concept avansat de design de produs pentru clientii nostri la nivel mondial, prin brand-ul nostru puternic. Vom crea noi oportunitati si solutii inovatoare. Suntem o companie de cercetare si dezvoltare, suntem membru si sprijiniti de catre asociatia turca puterea fluid si, astfel, noi oferim solutii regionale si globale pentru diverse aplicaţii. Oferim clientilor nostri solutiile potrivite, vom evalua fiecare situatie si sa le furnizeze clienţilor lubrifiere corecta sistemelor, precum si solutii personalizate adaptate, care va satisface nevoile lor cele mai bune, ajutandu-le sa economisiti bani si cresterea productivitatii. Ca urmare a satisfactia clientilor nostri cu sistemele noastre de buna lubrifiere de calitate, suntem in continua crestere pe piaţa locala si internationala si a devenit una dintre companiile de succes in domeniu. In cadrul companiei ne-am angajat la perfectionarea constanta si rafinarea produselor noastre si sa depuna eforturi pentru a ne asigura ca depaseşte toate asteptarile clientilor nostri.

Cu o constientizare tot mai mare la sensibilitatea mediului, sistemele centralizate de ungere sunt produse intr-un mod ecologic si ajută la reducerea riscului de contaminare prin utilizarea corecta cantitatea si tipul de lubrifiant cel mai potrivit.

Grupul este dispus sa provoace si să profite de oportunitatea de a fi in masura sa continue privind cresterea in mediul global.

PENTRU MAI MULTE DETALII = ALLFETT  LTD

A intrebat Ioan Stanciu

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 6.10.2011, 11:35

Nu aici gasiti distribuitori !!!
Realist vorbind, trebuie sa actionati dvs .
Identificati firmele de profil din judetul X, fixati intalniri cu directorii, mergeti si prezentati produsele, preturile, facilitatile, etc
Trebuie sa fiti pregatit cu: cataloage, mostre (daca se poate), preturi de client final - de achizitie distrinuitor, target anual, materiale de promovare, etc.
Asta este pe scurt ce trebuie sa faceti dvs sa aveti distributie natioanala, dar mai sunt si alte multe lucruri , la fel de importante, pe care trebuie sa le faceti.
Daca doriti sa stiti toata desfasurarea acestui demers, va putem consilia PROFESIONIST.

succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 5.10.2011, 09:22

Buna ziua dupa cum inteleg ati dorii mai multe puncte din tara care sa promoveze produsele dvs.
Am putea discuta in acest sens
Am nevoie exact de lista de preturi, foto, catalog
Contact getatm14@gmail.com
telef 0726622561 Mult Succes!!!

Voteaza:   1 4 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello