Intrebare rezolvata

avatar

Am sanse sa reusesc cu o noua firma de transport marfa?

Vreau sa infiintez o firma de transport si sa cumpar un camion. Ce sanse am sa reusesc?

As dori sa iau curse de la casele de expeditii si de la bursa de transport. Care sunt pasi pentru a face efectiv ca firma sa functioneze?

A intrebat Streja Ovidiu

Raspunsul ales

avatar

Marian Zaharia a raspuns pe 18.09.2008, 15:05

fa-ti relatii si cunostinte in domeniu, cerceteaza piata- firme, necesitati etc., vezi preturi si conditii, fa-ti propria campanie de publicitate- anunturi in ziar.

Sursa: http://www.autorizatii.cabanova.ro; http://www.autorizatiiconsilier.cabanova.ro

Voteaza:   6 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Carmen Petrescu a raspuns pe 18.09.2008, 07:11

Trebuie sa infiintati un SRL, avand acest obiect de activitate.

Pentru a infiinta societatea comerciala trebuie sa intocmiti si sa depuneti un dosar la Registrul Comertului; acesta va va elibera certificatul de inmatriculare al societatii.
Dosarul trebuie sa cuprinda:
- dovada rezervarii de denumire a societatii;
- dovada actului de spatiu;
- declaratie pe proprie raspundere a asociatilor si administratorilor,
- cazierele fiscale ale acestora;
- specimen de semnatura,
- dovada depunerii capitalului social,
- actul constitutiv al societatii;
Toate acestea autentificate si inregistrate de catre un notar sau avocat.
In cazul in care nu aveti timpul necesar pentru a va ocupa de intocmirea dosarului puteti imputernici o alta persoana; e bine sa fie o persoana cu studii juridice, de preferinta un avocat sau un consilier juridic.
Din momentul depunerii si acceptarii dosarului la Registrul Comertului, in termen de 3 zile va puteti ridica Certificatul de inmatriculare al societatii, urmand apoi cu acesta, sa va inregistrati la Administratia financiara.

In principiu, daca va descurcati singur cu actele, pentru a le depune la Registrul Comertului, va costa: taxele care se vor plati acolo (aproximativ 400-500 lei) si actul constitutiv al firmei care trebuie atestat de un avocat (aprox. 200-250 lei) SAU certificat de un notar (poate costa mult mai mult deoarece acesta percepe si TVA).

SUCCES!

Sursa: http://www.topavocat.ro/cabinet/79-Carmen-Petrescu

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz


avatar

Paul Buica a raspuns pe 18.09.2008, 06:04

Va sfatuiesc sa cercetati piata inainte de a cumpara un anumit tip de camion. Vorbiti cu cateva case de expeditie si vedeti cam ce sistem folosesc, ce masini, care este volumul de marfuri, ce preturi puteti obtine, etc. Vedeti daca au nevoie de transportatori.

Mai cercetati si in alte directii, ca de exemplu pe la companiile de contructii proaspat infiintate care nu au inca mijloace eficiente de transport si pe la depozitele de materiale de constructii.

Abia apoi hotarati ce masina cumparati.

Succes!

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Lungu Marius a raspuns pe 19.09.2008, 08:17

sansele de reusita sunt aceleasi pe care le avem toti.de inceput trebuie sa contactezi mai multe firme si ale pune pe masa oferta ta.poti sa mai incerci si alti clienti exeplumici ateliere,fabrici de confectii,comisionari vamali......etc

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello