Intrebare rezolvata

avatar

Ma ajutati cu costuri cu privire la redactarea unei reviste ?

Ma intereseaza foarte mult daca exista vreo editura pe ce poate oferii un cost per revista atat pentru format A4 cat si pentru A5 ! Ma intereseaza la tirajul minim si strict redactarea, de continut ma ocup singur !

Repet m-ar interesa un raspuns cat mai clar nu vreau raspunsuri pompoase cu termeni de specialitate pentru ca nu ii cunosc. Pe mine m-ar interesa un cost/ revista in conditiile unui tiraj minim pentru inceput !

A intrebat Dobrinoiu Cristian

Raspunsul ales

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 3.08.2011, 11:30

Costul pe revista va fi diferit de la firma la firma, fiindca fiecare are costuri directe si indirecte diferite. Asa ca va trebui sa intrebati mai multi furnizori.
Iar pentru oferta de pret va trebui sa dati si Dumneavoastra detalii. Ce numar de pagini, color sau nu, grad acoperire pagina...nimeni nu va va spune un pret fara sa ii dati detalii. Ei trebuie sa stie exact ce trebuie sa faca pentru a da detalii.
Ar fi ca si cand ati intra la un dealer auto (fara sa va pese) si sa intrebati cat costa o masina. Veti fi intrebat ce tip, culoare, motor, dotari.
Cereti oferte de la mai multe firme, pentru a face comparatii si a negocia.
Succes.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 3.08.2011, 08:59

Buna ziua nici nu-mi place sa dau raspunsuri pompoase ci direct.Cautati o editura ( nu stiu de unde santeti dar trebuie sa existe o tipografie undeva apropape de dvs ) stati de vorba cu ei s-ar putea sa aiba nevoie de comenzi de lucru dvs incheiati un contract de prestari servicii cu ei va faceti revista scrieti ce vreti ei o tiparesc. pretul sa aveti grija sa fie pentru TOTI astfel se va cumpara si tirajul cu timpul v-a devenii mare.Astept prima editie ( poate ma lasati sa scriu un articol micut si eu) Va doresc Tiraj maxim - Mult Succes!!

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello