Intrebare rezolvata

avatar

Cate kilograme de ambalaj trebuie sa declar in declaratia de mediu ?

De unde stiu ce cantitate de ambalaj trebuie declarata la Mediu daca pe factura nu sunt indicate decat numarul de colete ? Sunt importator de produse nealimentare si saptamanal primesc marfa printr-o firma de curierat extern.

Aflu detaliile de la producator, de la transportator ?

A intrebat Andreia Cretulescu

Raspunsul ales

avatar

Popa Alexandru a raspuns pe 29.07.2011, 21:17

Buna ziua,
Puteti trece in declaratia de mediu cantitatea aproximativa de ambalaj, faceti un calcul si asta e nu trebuie sa va complicati mai mult decat e cazul . Informatia aceasta pot sa v-o dea si cei de la mediu trebuie numai sa-i intrebati.

Ar fi bine, pe viitor sa faceti contract si cu o firma ce recicleaza carton folie samd. daca inca nu v-au cerut cei de la mediu asa ceva pe viitor o sa va ceara.

cu stima Alexandru Popa

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Bologa a raspuns pe 25.07.2011, 20:51

pe CMR-ul transportatorului trebuie sa fie marcate; sau pe packing list; oricum transportatorul are evidenta exacta brutto vs netto.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Romica Bodron a raspuns pe 26.07.2011, 19:11

Este obligatia transportatorului sau a furnizorului sa inscrie in documentele de transport greutatea coletului,Doar daca este cu ramburs -platiti

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello