Intrebare rezolvata

avatar

De unde as putea obtine schite pentru modelism (vapoare) ?

Buna ziua,
Sunt un tanar pasionat de modelism. De mic copil mi-a placut sa asamblez, sa construiesc, sa fac lucruri mici (gravuri). As putea sa spun ca sunt pasionat de vapoare, insa mi se pare ca am cheltuit foarte multi bani pe astfel de modele.

Mi-ar placea sa le pot face singur, sa pot face vapoare care sa le complectez in colectia personala. De unde pot face rost de astfel de schite si de unde pot cumpara materialul ?

Va multumesc anticipat !

Andrei, Bucuresti.

A intrebat Andrei Pini

Raspunsul ales

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 20.07.2011, 10:06

De obicei aceste schite sunt protejate de lege la copiere deci nu prea le puteti cumpara (schitele) decat de la cei care detin drepturile legale.
Ce puteti face? Cautati un model de vas pe net, poze, etc si faceti chiar dvs schitele de componente si asa veti avea modelul dvs unic
Materiale puteti lua de la orice magazin de bricolaj, atelier tamplarie, atelier de mobila

Puteti cauta si cercuri de modelism in care sa va inscrieti si de acolo sa va inspirati....

succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 20.07.2011, 08:14

Buna ziua ma bucur ca santeti din Bucuresti asa nu este departe Constanta mergeti in vizita de afaceri - este esxpozitie de modele de vapoare vizitati-o si poate reusiti sa va rezolvati si cateva modele, o alta idee ar fi pe net sa cautati modele de vapoare si corabii sant- materialul necesar nimic mai simplu un atelier de tamplarie va ajuta mult .Mult Succes!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello