Intrebare rezolvata

avatar

Este profitabil un magazin de mobila second hand din Germania ?

Buna ziua,
detin un spatiu de 200 mp (100M PARTER + 100 ETAJ) cu posibilitate de extindere de 40 mp pe fiecare nivel.

Spatiul este situat intr o zona intens circulata si pana acum l-am tot avut in chiriat numai ca m- am cam saturat de chiriasi neseriosi, in plus chiriile au scazut drastic.

M-am gandit sa incerc sa deschid un magazin cu mobila second hand din Germania, avand in vedere faptul ca la subsolul cladirii parintii mei au un second cu haine care merge bine.

Credeti ca va merge o astfel de afacere luand in calcul si faptul ca nu voi plati decat utilitatile si nici nu-mi trebuie angajati pentru inceput pentru ca voi sta eu?are cineva o astfel de afacere ?

Va multumesc anticipat !

A intrebat Scripcari Florin

Raspunsul ales

avatar

Cornel Sfetcu a raspuns pe 21.07.2011, 20:06

Daca aveti sursa nu inteleg de ce mai stati pe ganduri, mai ales ca aveti vadul format cu magazinul de h.s.h.....!
Grija ce expuneti!
Incepeti cu parterul.....e complicat cu urcat si coborat mobila la etaj...nu stiu ce dotari aveti, daca sunteti singur cu cine demontati/ livrati/ incarcati mobila.
O rampa si o poarta mare ar fi ca investitie!,
Pe 100mp....aprope de minim...aveti spatiu de expunere cat un apartament.
Un sfat...fara suparare...mutati-i pe parinti la etajul unu...nu-i mai tineti la subsol...in plus toata lumea care vine la HSH trece si pe la mobila.
Inca un sfat, fara sa va descurajez: v-ati facut un calcul daca vanzarile pe mobila depasesc valoarea chiriilor acelea scazute care sunt in mana si nu pe gard?
Asta fara sa luati in calcul ca nu ve-ti mai avea grija chiriasilor neseriosi.....or fi neseriosi pentru ca lor nu le prea merge?
Si fara sa luati in calcul bataia DVS de cap.... in noul business!
Toete cele bune!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 8.07.2011, 08:35

Buna Ziua mai ales daca sant la pret mic si frumoase v-a functiona daca se pot da si in rate cu avans 50% v-a merge si mai bine .Ca sa puteti da in rate luati legatura cu o banca sa puneti la punct o modalitate clara de rambursare SE POATE ..si daca Banca va da "liber" atunci chiar ca v-a functiona.Mult Succes!!!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello