Intrebare rezolvata

avatar

Cum trebuie sa arate etichetele ( de carton ) de haine la un magazin second hand ?

Ce trebuie sa fie scris obligatoriu pe o eticheta ca sa nu imi iau amenda de la OPC ?

Si unde trebuie sa fac comanda ?

A intrebat Hodrea Monica

Raspunsul ales

avatar

Sorin Bologa a raspuns pe 5.06.2011, 16:55

http://www.scribd.com/doc/52751758/36/Norme-privind-etichetarea-%C5%9F...
Gasiti pe acest site toate informatiile necesare

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Florentin Sorescu a raspuns pe 5.06.2011, 20:43

Legislaţia actuală prevede că vânzarea produselor second-hand trebuie să respecte aceleaşi reguli ca şi comerţul cu produse noi. Fiecare produs second-hand care va fi pus în vânzare va trebui să fie etichetat, eticheta trebuind să cuprindă datele de identificare ale producătorului sau importatorului, ţara de origine a produsului, compoziţia fibroasă a obiectelor de îmbrăcăminte, eventualele instrucţiuni cu privire la întreţinerea produsului. În cazul jucăriilor second-hand, etichetele vor trebui să cuprindă şi eventualele avertismente cu privire la siguranţa utilizării acestora, dar şi instrucţiunile de folosire în limba română.
Etichetele se pot comanda la orice firma care se ocupa cu imprimarea.

Sursa: http://floresor.blogspot.com/2011/04/despre-magazinele-second-hand.htm...

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 6.06.2011, 07:53

Buna ziua - nu este obligtoriu "eticheta STAS".E sigur ce va spun , puteti merge la orice second din tara , in CLUJ < MARAMURES, Harghita, Satu Mare Brasov, oriundeam fost sant pe haine bucati de crton alb taiate frumos si scris  doar pretl ,, iar in cutii mari haine ieftine de  2 ron sau 2 buc la 1 ron scris vizibil deasupra cutiei la vedere .Mu va faceti nici o problema daca este vizibil pretul deasupra cutiei sau dac pe fiecare haine  (la gaica) se afla un cartonas cu pretl si prins cu un fir de naylon  nimeni nu are ce sa va faca.Mult Succes!!!!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello