Intrebare deschisa

avatar

Trebuie curs instruire personal la deschiderea unei firme de instalatii contra incendiilor ?

Daca as deschide o firma de instalatii contra incendii, mi s-a raspuns caci trebuie sa fac un curs pentru a instrui personalul.

Il fac, nici o problema, dar ce legatura are cursul si de ce trebuie sa fac eu instructajul ? Eu doresc sa fac instalatii si revizia precum si incarcarea instingtoarelor, asa cum deja exista in tarile europene, eu cred caci instructajul trebuie facut de un angazat specializat al pompierilor.

Cel mai mult m-ar interesa sa stiu daca statul roman oblica locurile publice sa detina materiale impotriva incendiului. Exemplu: intru-un restaurant, hotel sau scoala, etc., exista instingtoare care sa fie revizate an de an, iar dupa 5 ani instingtorului sa i se faca o proba de presiune si un schimb de praf sau co2 depinzand de extintor.

Va multumesc din suflet.

A intrebat Adrian Popa

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 20.05.2011, 08:02

buna ziua as dorii sa luati direct legatura cu mine la telef 0726622561 sau email. getatm14@gmail.com am sa va explic si imi ve-ti da dreptate,veti vedea si dvs dece este important ce v-am spus.

Voteaza:   0 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello