Intrebare rezolvata

avatar

Credeti ca merita investitia intr-un camion?

Am in jur la 20000 euro si vreau sa-mi cumpar un camion de 7,5 t. Merita investitia, voi avea de lucru cu el?

A intrebat Butiu Eugen

Raspunsul ales

avatar

Bundy Otto a raspuns pe 9.08.2008, 13:08

Da, se merita.
Dar inainte d a-l cumpara trebuie sa fiti atent la doua probleme:
- prima a mai fost aratata si de ceilalti, adica, in cazul achizitionarii din afara tarii, atentie la ce cumparati, si
- a doua problema, sa va asigurati ca aveti un segment de piata asigurat sau cel putin exista sansa castigarii lui.Asta deoarece un camion trebuie sa produca, adica sa circule, altfel daca asteptati abia atunci sa gasiti clienti, s-ar putea sa incheiati bilantul in pierdere.

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Paul Buica a raspuns pe 8.08.2008, 07:57

Investitia merita in masura in care va faceti o serie de clienti permanenti de la care sa luati comenzi de transporturi sau, asa cum se mai practica, sa va inchiriati unei firme pentru care sa lucrati in permanenta.

Va sfatuiesc sa contactati firmele mici de constructii si amenajari interioare si exterioare pentru ca au in permanenta de transportat cateceva (otel-beton, cherestea, materiale ambalate la saci, schele, etc.) In felul acesta va faceti cunoscut si pe la depozitele de materiale de constructii si puteti obtine si de acolo comenzi de transport. Firmele va vor cere factura asa ca va sfatuiesc sa infiintati un SRL si sa autorizati activitatea respectiva.

Profesionalismul, promtitudine si seriozitatea Dvs. va vor ajuta sa pastrati clientii deja formati si va vor aduce in permanenta clienti noi.

Va doresc succes deplin!

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Gabriela Boroleanu a raspuns pe 8.08.2008, 13:36

In totalitate de acord cu raspunsul deja existent,dar as dori sa fac referire la cateva aspecte pe care poate le ve-ti lua in calcul.Camionul pe care doriti sa-l achizitionati ,in cazul in care il aduceti din UE,sa fiti foarte atent la anul fabricatiei,starea tehnica si emisia de noxe,pentru ca de acesti factori depinde aici inmatricularea lui, respectiv taxa de inmatriculare care este proportional crescatoare cu acesti factori.Sa nu cumva sa va treziti ca trebuie sa platiti taxa de prima inmatriculare ,cat ati platit pretul camionului.Mai bine informati-va inainte de a face vreun pas gresit.
Va doresc mult bine si succes.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 13.08.2008, 14:37

Buna ziua,
Daca va hotarati sa cumparati un camion va pot face o oferta interesanta: un camion carosat (furgon) Mercedes de 9 To , stare tehnica si estetica foarte buna, pret OK , poate fi vazut in Bacau.

Sursa: CISA Consulting, http://www.cisa.info.ro e-mail:office@cisa.info.ro

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 8.08.2008, 08:39

Da merita, daca Dvs aveti destula rabdare sa va ocupati de dezvoltarea afacerii!Merita sa va cumparati un camion dar de preferinta orientati-va spre unul basculabil si care are minimacara sau minielevator!Incercati sa ''atacati'' nisa micilor dezvoltatori sau persoanelor fizice care construiesc in regie proprie!Pe langa asta observati ca, multi se muta, care diverse marfuri accidental sau au nevoie de urgenta de un mijloc de transport in mod accidental!Este neaparat necesar sa va faceti un calcul de rentabilitate pe considerentul (cheltuieli maxime, venituri minime)!E bine sa va constituiti un SRL!In cazul in care va gasiti un angajat de nadejde merita sa va oferiti serviciile non-stop!multa bafta

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Marian Zaharia a raspuns pe 4.09.2008, 19:03

doar daca nu vrei sa il ti in parcare. daca il pui la treaba e nevoie de ceva cunostinte in transporturi, producatori etc. pentru a amortiza investitie. daca nu e meseria ta te sfatuiesc sa te apuci de altceva. Succes!!!!!!!!

Sursa: www.autorizatii.cabanova.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello