Intrebare rezolvata

avatar

M-ar  costa mai mult de 5000 de euro actele pentru o firma de transport persoane ?

Am un microbuz si as vrea sa-mi deschid o firma de transport persoane (ex. Sibiu-Valcea), am 5000 euro si m-ar interesa daca imi ajung.

Sau ce altceva as putea deschide cu aceasta suma?

A intrebat Mihaila Ion

Raspunsul ales

avatar

Gabriela Boroleanu a raspuns pe 11.07.2008, 00:58

Stimate domn,
Doriti sa va infiintati o firma de transport persoane doar cu un singur microbuz??? Parerea mea este ca nu vad profitul. V-ar trebui macar 5 microbuze ca sa aveti un rezultat multumitor.
Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ana Roxana Rusu a raspuns pe 10.07.2008, 10:55

Buna ziua,

Nu cheltuielile legate de constituirea firmei in sine sunt costisitoare (acestea ajung la maximum 1300 ron in care sunt incluse taxele la Oficiul Registrului Comertului, taxele de atestare documente necesare constituirii, taxele pentru legalizarea semnaturii administratorului, cei 200 ron - capitalul social minim);

Obtinerea autorizatiilor de transport este dificila si aprovizionarea cu utilaje de transport adecvate este costisitoare - nu insa imposibila, cu atat mai mult cu cat puteti incepe cu un singur microbuz - cel pe care deja il detineti - si, in timp, puteti achizitiona si altele.

Daca doriti ajutor atat pentru constituirea societatii de transport cat si pentru obtinerea unui leasing nu ezitati sa ne contactati.

Mult succes!

Sursa: www.karan.ro

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello