Intrebare deschisa

avatar

Imi dati detalii despre vanzarea produselor de patiserie intr-un chiosc din termopan ?

Buna ziua si bine v-am gasit !

Intentionez sa-mi deschid afacerea de start-up a vietii la o varsta la care majoritatea prefera comoditatea unui loc de munca ca angajat.

Am de gand sa cumpar o franciza Fitosica de la domnul Alex Popescu ,directorul acestui brand.

Intentionez sa vand gogosi :).

Cel mai mult ma nelinisteste problema spatiului. Nu prea as vrea sa inchiriez un spatiu comercial de la un particular din cauza chiriilor exorbitante care inca exista.

Ce am gasit decent ca spatiu si locatie au fost 20mp cu 600 Euro, ceea ce in opinia mea e enorm. Asadar as vrea sa inchiriez de la primarie cativa mp de spatiu publicĀ (maxim 10) si acolo sa asez un chiosc din termopan sau o cabanuta din lemn.

Stiu ca e destul de greu sa fac chestia asta fara pile sau fara spaga, dar va intreb, cum se procedeaza pentru asa ceva? Imi alegi eu spatiul unde il vreau, ma ducisi imi prezint ideea si daca se poate imi dau ok-ul ? Apoi, se plateste chirie lunara pe spatiul respectiv direct catre primarie ? Daca da, aveti idee aprox. care sunt preturile cerute de ei ? Ma intereseaza o autorizatie permanenta, nicidecum sezoniera.

Si ca niste idei care m-ar mai putea ajuta imi permit sa va mai intreb : care credeti ca ar fi locatiile potrivite pentru acest tip de afacere ? Pe primul loc cred ca sunt parcurile,doar ca in majoritatea sunt deja gogoserii sub aceiasi franciza . Poate scoli,cladiri de birouri, gurile de metrou ?

O sa mai revin pe parcurs cu intrebari si cu informatii in functie de ce mai aflu si eu de pe la primarii. Poate le vor fi si altora de folos.

Va multumesc mult pentru eventualele raspunsuri si sfaturi !

Stima,

Mircea Ivan.

A intrebat Ivan Mircea

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello