Intrebare rezolvata

avatar

Ma ajutati cu o solutie de operator telefonic virtual,  IVR - voice to text ?

Caut o solutie de operator telefonic virtua /IVR pentru limba romana care sa poata sa converteasca vocea in text pentru a interoga o baza de date din turism.


De exemplu robotul intreaba : judetul , orasul , numar de stele . pret maxim ......................

In acesta varianta se exclude apasarea pe taste prin selectia din meniu.

Va rog descrieti dpdv tehnic ce presupune realizarea acestei solutii.

Ati intilnit o solutie de acest tip la firmele din romania? Care sunt numerele de telefon ?

A intrebat Danny Iosif

Raspunsul ales

avatar

Roberta Rus a raspuns pe 24.01.2011, 13:08

Incercati aici : http://www.hqlevel.ro/ .

Mult succes !

Sursa: http://www.magtomvic.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Benone Burza Alina Ristea a raspuns pe 3.01.2011, 11:10

Aici gasiti solutia.

http://www.hqlevel.ro/

http://www.hqlevel.ro/Contact

SUCCES!!!!!

Sursa: http://www.texline.eu

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz


avatar

Luminita Mariana Georgescu a raspuns pe 15.01.2011, 11:47

Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail conmar98@yahoo.com Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU" sau “Vrei sa castigi un salariu minim in cateva zile? Aceasta este sansa ta. Iti ofer sansa sa castigi sume substantiale de bani din confortul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare. 100-300$/ SAPTAMANA. pt detalii trimite un e-mail cu subiectul LUCRU la adresa conmar98@yahoo.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello