Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare pentru un punct de colectare deseuri neferoase [carton,pet,plastic]?

Am o firma de 18 luni in domeniul comert. Codurile caen ale societatii se incadreaza activitatii pe care vreau sa o incep. Nu stiu insa de unde sa incep si ce cheltuieli implica intreaga operatiune.

Pot gasi un credit fara garantie pentru acest gen de afacere?

Multumesc.

A intrebat Stefanuca Cristina

Raspunsul ales

avatar

Ovidiu Hudris a raspuns pe 10.06.2008, 10:52

pentru desfasurarea activitatii de colectare de la persoane fizice este nevoie de autorizatie de colectare emisa de prefectura in baza unei documentatii precum si a unei autorizatii de mediu pentru desfasurarea activitatii de colectare deseuri neferoase.Printre conditiile cerute de mediu pentru emiterea autorizatiei ,detinerea unui spatiu (teren,magazie)de depozitare,aflat in proprietate sau in inchiriere,platforma betonata,contract de prestari servicii cu furnizorii de utilitati,gunoiu menajer,apa,canal,electricitate,cantar de minim 100 kg.Costurile autorizatiei de mediu aproximativ 2000-3000 lei,la care se adauga celalalte costuri cu amenajare spatiului.Apoi in sistemul de colectare de la persoane fizice ,legislatia va obliga sa efectuati plata deseurilor la data predarii acestor de catre persoanele fizice la centrul de colectare.Cred ca un minim de 10.000 /15.000 lei va sunt necesari pentru demararea in bune conditii a acestei afaceri.
Pentru credit este indicat un credit de nevoi personal,mai usor de obtinut.

Sursa: hof management consult

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello