Intrebare rezolvata

avatar

Unde as putea gasi colaboratori in domeniul confectiilor metalice bazate pe produse in serie?

Locatie Cluj, monetan efectiv confectionam sau sudam ambalaje pentru transport (cutii), balustrazi, balcoane, porti, garduri si diferite subansamble pentru partea de lift de la camioane.

A intrebat Barasnai Virgil

Raspunsul ales

avatar

Paul Buica a raspuns pe 22.05.2008, 07:26

Cred ca cea mai buna reteta de marketing pentru produsele Dvs. este contactatea tuturor firmelor de arhitectura si apoi a firmelor de executie in constructii si initierea unor colaborari. Arhitectii sunt cei care propun furnizorii de materiale intr-un proiect. Sfatul meu este sa contactati telefonic cat mai multe birouri de arhitectura si sa le trimiteti ulterior prospecte ale produselor.

Va recomand deasemenea, sa creati (daca nu aveti inca) un site specializat dedicat produselor Dvs. unde oricine poate gasi rapid orice informatii si imagini ale produselor, caracteristici tehnice, garantii, modalitati de colaborare / comandare, transport si montaj, etc.

Va doresc succes deplin!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gerhard Eitel a raspuns pe 21.05.2008, 13:08

organizatia noastra lucreaza cu peste 8000 firme in europa. Baza este un procentaj barter (media 30%) la vanzari si achizitii- prin conturi barter.
In caz de interes vizitati situl nostru (www.ebb.ro) sau sunati la sediul nostru.
Alternativ va sfatuiesc sa gasiti siturile specializate, sa faceti poze a produselor efctuate de dvs. si sa gasiti contactele necesare. Situl Bizoo poate sa va fie de mare ajutor in astfel de actiuni.

Voteaza:   0 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello