Intrebare rezolvata

avatar

De ce acte/aprobari am nevoie ca sa deschid un parc auto pentru vanzari autoturisme second-hand?

A intrebat Dan Dorneanu

Raspunsul ales

avatar

Gabriela Boroleanu a raspuns pe 20.05.2008, 11:27

Stimate domn,
Activitatea la care v-ati gandit este una comuna si nu necesita conditii deosebite.Trebuie sa constituiti firma la Registrul Comertului,de unde ve-ti putea obtine toate informatiile referitoare la avize si autorizatii,acestea se solicita tot acolo prin Biroul Unic.Problema la care v-as sugera sa va ganditi la spatiul destul de mare de care aveti nevoie pentru parc,desigur in cazul in care va ganditi la o afacere serioasa si care sa va aduca profitul scontat.Puteti combina comertul cu masini second hand si cu asigurari,inmatriculari,puteti cumpara masini de la populatie sau face schimburi .Daca faceti si un atelier de reparatii si ITP-uri ar fi si mai bine,ca sa nu mai spun ca ar fi buna si o spalatorie auto,un mic spatiu comercial si un bar de incinta,care toate la un loc va vor aduce beneficii.
Succes va doresc

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 20.05.2008, 10:55

in primul rand trebuie sa aveti o forma de organizare juridica(firma)!trebuie deasemenea sa obtineti toate autorizatiile care se impun pentru ca activitatea dvs sa fie ''in legalitate''(mediu,psi etc)!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello