Intrebare rezolvata

avatar

Ce forma juridica mi se potriveste pentru confectionare lumanari ?

Ce forma juridica mi se potriveste pentru confectionare lumanari decorative,parfumate..si care este cod caen pentru acest tip de societate.

Si as dori sa stiu mai exact actul necesar care sa dovedeasca sediul, locul unde sa prelucreaza lumanarile, contract de inchiriere? comodat, ? In mediul rural este neaparat nevoie de cartea funciara? pentru judetul Ialomita.

A intrebat Constantin Mirel

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 2.07.2010, 12:52

Buna ziua!
Cod CAEN- 3299-Fabricarea altor produse manufacturiere, n.c.a.
Va puteti autoriza:
-PFA-daca nu veti face angajari, Intreprindere Individuala -daca veti face angajari-in baza OUG. nr. 44/2008.Va trebuie calificare in domeniu sau solicitati de la primar un certificat de notorietate in acest sens.E suficient.
Nu vad rostul sa infiintati SRL unde fiscalitatea si contabilitatea e mai complicata.
Succese!

Sursa: http://www.DUPLICOMGRUP.bizoo.ro

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ec. mst. jurist Chirila Minodora Olga a raspuns pe 3.07.2010, 15:02

trebuie sa stabiliti locatia si in functie de studii hotarati ce puteti infiinta PFA/I.I. ori SRL.
Pentru obtinerea certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediu social, contribuabilul completeaza formularul "Cerere de inregistrare a documentului care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social si de eliberare a certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediu social", care se depune la registratura organului fiscal in a carei raza teritoriala se afla spatiul cu destinatie de sediu social, sau se transmite prin posta.
http://www.bizoo.ro/firma/olden

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello