Intrebare rezolvata

avatar

Unde pot gasi cartus color CL511 pentru multifunctionala Canon mp250 in Galati ?

Tocmai am reincarcat cartusul color de la Canon mp250 in oras si nu-mi este recunoscut cartusul color; acum trebuie sa imi cumpar alt cartus color ? Asa cred, dar unde pot gasi in GALATI ?

Multumesc.

A intrebat Toderascu Georgiana

Raspunsul ales

avatar

Nick Mandi a raspuns pe 27.05.2010, 10:49

daca ati fost la incarcat cu cartusul ,elegantii domni de la incarcare vi l-a schimbat pentru foloase proprii cu unul stricat ,asa e inRomania,fiecare cartus are un cip pe fata de contact prin care e recunoscut de imprimanta si de calculator daca o aveti conectata la calculator.
de gasit gasiti tot la incarcare cartuse sau la librarii
,intrebati in reteaua lor de incarcari cartuse ,daca nu au pe stoc va aduce la comanda sau intrati pe net la reprezentanta canon ,pe google ar trebui sa gasiti,
va recomand sa cumparati un set de incarcare cu tus, are seringi tot ce trebuie si incarcati singura ,are instructiuni si daca terminati tusul cumparati alt tus ,unele cartuse se preteaza si la cerneala neagra speciala ,intrebati la librarii ,asa aveti siguranta exploatarii indelungate si ocoliti excrocii, gainari din bransa,sa moara de foame gunoaiele

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello