Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot tipari o carte?

Doresc să tiparesc si sa comercializez o carte scrisa de mine, in conditii de legalitate. Cartea are 100 de pagini, format A4, alb-negru inclusiv coperta. Trebuie sa apelez la o editura sau exista si alta modalitate?

Pot cunoaste si costurile?

A intrebat Robu Constantin

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 2.05.2010, 08:27

Buna ziua!
Exista doua variante:
-tiparirea cartii de catre o editura interesata pe cheltuiala lor-presupune sa mergeti din editura in editura pana gasiti una care sa accepte aceasta varianta.
-tiparirea cartii in regie proprie-presupune sa obtineti dvs un cod ISBN de la Centrul Naţional ISBN ce functioneaza pe langa Biblioteca Nationala si s-o tipariti pe cont propriu.
Costurile difera,pe de o parte functie de tiraj, pe de alta parte,functie de format,hartie,coperti etc.
Exista si varianta editarii electronice ca ebook,dupa ce obtineti ISBN(un programator in FLASH face o treaba buna).Este mult mai ieftina,cel putin in prima faza.Apoi dupa ce o vindeti sub aceasta forma,cu banii obtinuti puteti s-o tipariti si pe hartie.
Toate cele bune!

Sursa: http://www.DUPLICOMGRUP.bizoo.ro/, http://fonduri-nerambursabile-ip.blogspot.com/

Voteaza:   3 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Liviu Sav a raspuns pe 2.05.2010, 07:52

Cea mai buna varianta este prin intermediul unei edituri. Editura se va ocupa atat de tiparire, cat si de promovare si distributie. Costurile difera de la o editura la alta si sunt strans legate de succesul preconizat al cartii. Astfel, ar fi indicat sa conctati cat mai multe edituri si sa vedeti care este interesul editurilor pt cartea dvs. Abia apoi sa va decideti ce este de facut.

Sursa: BROKER de IDEI - http://www.BROKERdeIDEI.ro/

Voteaza:   5 1 Raporteaza abuz


avatar

Manuel Bacila a raspuns pe 2.05.2010, 14:20

Va sfatuiesc sa incercati sa o tipariti printr-o editura.

Succes !

Sursa: Program Facturare - http://www.facturarePRO.ro

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello