Intrebare rezolvata

avatar

Ma puteti ajuta cu un software de interpretare a vocii si help-desk ?

Buna ziua, sunt interesat de o aplicatie software care sa poata interpreta apelurile telefonice si sa si raspunda la cererile exprimate in acestea.

Propriu-zis exista un numar important de apeluri care se desfasoara dupa terminarea programului, majoritatea exprimand cereri de servicii/ produse, care se pot furniza in mod automat online. Am nevoie doar de un soft care sa diferentieze cererile exprimate prin voce si sa le transforme in text(text care este interpretat de catre softul de vanzare).

Stiu sigur ca exista asa ceva doar ca n-am reusit sa gasesc nicaieri.

A intrebat Georgescu Ionut Emil

Raspunsul ales

avatar

Zoltan Szasz-benedek a raspuns pe 22.04.2010, 00:29

Toti cei de mai sus gresesc si nu sunt la zi cu tehnologiile existente. Stiu din surse sigure ca exista asa ceva, insa dezavantajul este interpretarea oricarui zgomot de fundal transmis. Cateva produse: Microsoft Speech, LumenVox, Voxeo. Cautati in Google dupa "Interactive Voice Response" sau "IVR". Implementarea acestei solutii in cazul Dvs s-ar putea sa fie destul de scumputa si sa nu merite. S-ar putea sa existe si ceva module pentru platforma open source Asterisk.

Sursa: http://www.bestwebservers.eu

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Manuel Bacila a raspuns pe 20.04.2010, 21:55

Ceea ce doriti Dvs, in forma prezentanta mai sus, cu siguranta NU exista ! Ceea ce puteti implementa este un sistem inteligent Auto-Attendant (IVR) care raspunde interactiv.

Succes !

Sursa: Solutii IT - http://www.4-it.ro

Voteaza:   7 1 Raporteaza abuz


avatar

Liviu Sav a raspuns pe 21.04.2010, 08:27

Aveti 3 solutii, altele decat cea identificata de dvs.:
1. apelurile in afara orele de program le transferati catre un call center non stop care va prelua cererile si vi le va retransmite in format text;
2. prelungiti programul de lucru al operatorilor telefonici;
3. instalati un post telefonic care memoreaza apelurile nepreluate, iar a doua zi un operator telefonic le verifica pe fiecare si preia eventualele comenzi pierdute.

Sursa: BROKER de IDEI - http://www.BROKERdeIDEI.ro/

Voteaza:   4 2 Raporteaza abuz


 

avatar

Roberta Rus a raspuns pe 21.04.2010, 19:41

Eu nu cred ca exista , deocamdata , asa ceva . Nu pot , decat sa va urez mult succes in cautarea acestui produs ! Sper sa il si gasiti .

Sursa: http://www.magtomvic.ro , http://www.parchetselect.ro

Voteaza:   3 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello