Intrebare rezolvata

avatar

Ce imi trebuie ca sa fac pentru actele pentru a face o ferma de oi si de iepuri de rasa ?

Buna !

Ma numesc Cristian si si va rog sa ma ajutati: vreu sa incep o afacere ca fermier; vreau sa incep cu 500-600 de oi si 50-100 de iepuri pentru carne.

Acum vreau sa va intreb cateva notiuni pentru lamurire, ce acte imi trebuie in primul rand ca fermier pentru obtinerea de subventii de la stat ? ,,cat este subventia pe cap de oaie si de iepure ? Ce acte imi trebuie pentru vanzarea de carne in piete ? Si cam cat ar costa investitia asta ? (mentionez ca detin terenul); si unde pot sa vand laptele produs de oi zilnic ? si daca pot cumva sa obtin bani de la fonduri europene nerambursabile. 

Astept raspunsul dumneavoastra. 

Va multumesc mult.

A intrebat Dalea Cristian

Raspunsul ales

avatar

Nick Mandi a raspuns pe 9.03.2010, 11:02

dupa ton si dupa intrebare va pot zice ca nu sinteti tataie cum  intuieste un anterepondent,e necesar mai intii un plan de achizitii dupa ce ai pregatit saivanele la oi si custile la iepuri,trebuie sa pleci practic la treaba si sa dispui de bani ,o oaie buna de prasila costa  cca 200 ron si o poti lua gestanta, acum e timp,inca 1 saptamina  .ca sa demarezi asta cu oaia va pot pune in legatura cu cin,a primit si stie mecanismul,chiar daca se dau mai greu se dau in cele din urma,subventiile ,numai sa nu fie suspendate de UE
respectiva persoana va furnizeaza numarul de oi solicitat si va pune la dispozitie teren de pasunat si teren arabil cca 30 ha plus cladiri anexe necesare activitatii, hambare etc.,tot ce e necesar,intimplator m-am ocupat de persoana respectiva si stiu despre ce e vorba.
va poate delega si persoana care sa se ocupe de activitate sa o dezvolte si sa o monitorizeze ,la 600 de oi trebuie echipa si performanta,
cu laptele e finalitatea activitatii daca il aveti e usor ,stiu ciobanii cum decurg lucrarile sau putem gasi achizitorii de lapte, daca adaugati si capre e ok ,exista o capra "alba de banat" super productie la lapte si la carne=inmandi@yahoo.com

Voteaza:   7 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Timotei Barbu a raspuns pe 8.03.2010, 11:58

Tataie, creste matale mioarele si daca ai de vanzare vb cu arabii. Vor fi foarte bucurosi sa vina sa ti le cumpere si sunt seriosi in privinta platii. In privinta subventiei ce sa-ti spun, ori esti credul, ori ai de gand sa traiesti peste 100 de ani.

Voteaza:   10 0 Raporteaza abuz


avatar

Ionel Popa a raspuns pe 8.03.2010, 09:31

Buna dimineata!
Reprezint o firma de consultanta in afacere specializata in accesarea de fonduri nerambursabile pentru fermieri.In anumite conditii,ambele tipuri de investitii la care va ganditi ar putea fi eligibile la finantare.Raspunsurile la intrebarile dvs il da un plan de afacere bine intocmit!
Daca doriti sprijin,va asteptam cu solicitare pe email: duplicomgrup@hotmail.com
Vizitati si site-ul nostru: http://www.DUPLICOMGRUP.bizoo.ro
Succes!

Sursa: http://www.DUPLICOMGRUP.bizoo.ro/, http://fonduri-nerambursabile-ip.blogspot.com/

Voteaza:   8 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Alexandru Macarie a raspuns pe 8.03.2010, 22:07

intai cresteti oile si iepurii si pe urma discutam despre fonduri

Voteaza:   8 1 Raporteaza abuz


avatar

Deal Ruse a raspuns pe 8.03.2010, 23:15

in legatura cu oile trebuie sa vorbiti cu gigi becali ca ai faceti concurenta,iar de iepuri cu ungaria am auzit ca merge bine aia fac gulas

Voteaza:   7 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello