Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot deschide o afacere daca nu am bani?

Am ramas fara serviciu si vreau sa-mi fac propria afacere dar nu am bani, cum sa procedez si cui trebuie sa ma adresez? Am de intrtinut un copil (bolnav de diabet zaharat insulinodependent), de platit credit ipotecar si divortata si fara nici un ajutor. In ultimii 12 ani am profesat ca tehnicin confectii textile.  Va multumesc si astept un raspuns.

A intrebat Mesea Vasilica Vasilica

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 14.04.2008, 20:58

Buna ziua,
Cel mai rapid este sa lucrati in domeniul vanzarilor de accesorii pentru industria confectiilor - inca nu este o afacere in adevaratul sens al cuvantului , dar ar putea fi o etapa intermediara care sa va asigure securitate financiara si timp disponibil pentru a intreprinde ceva pe cont propriu .
Acel ceva ar putea fi :
- distributie in domeniul industriei textile - unde aveti experienta,
- pornirea unei investitii mici de tipul :
- croitorie la comanda pe anumite segmente ( de exemplu halate pentru cadre medicale cochete)
- prestari servicii broderie cu masina de brodat automata
- productie etichete autocolante speciale pentru ind. textila
Nu puteti sa aveti un nou inceput decat pornind de la ce sunteti si cu ce aveti; identificati-va cu atentie toate punctele tari si porniti din acest punct.
Bafta si Dumnezeu sa va ajute

Sursa: Constantin Grigoras, CISA Consulting, www.cisa.info.ro, e-mail:office@cisa.info.ro

Voteaza:   3 3 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ion Vinca a raspuns pe 14.04.2008, 21:37

Cred ca cel mai simplu pentru dumneavoastra ar fi sa va autorizati ca persoana fizica , avand ca obiect de activitate croitoria.
Autorizatia o obtineti foarte simplu de la primaria de care apartineti.Avand in vedere si faptul ca in ultima vreme au cam disparut atelierele de croitorie ,cred ca ati putea obtine un venit poate nu foarte mare dar multumitor si sigur ( daca stiti croitorie si cu un pic de publicitate facuta de prieteni , cunostinte , vecini ). Nu neglijati nici solutiile din mesajele anterioare .

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz


avatar

Simona Semeniuc a raspuns pe 12.04.2008, 09:36

Stimata doamna Vasilica,
interesul dvs. de a va porni o afacere proprie (in situatiile pe care le descrieti) mi se pare laudabil. Dar in conditiile in care nu aveti experienta si nici pregatire in domeniu(cel putin din intrebarea dvs. asta reiese) va recomand sa va orientati catre o afacere cu investitie financiara minima, garantata si care sa va ofere si posibilitatea dezvoltarii personale in domeniul afacerilor pe masura ce o construiti. Eu am gasit o astfel de afacere si daca doriti sa va informati asupra ei si a ceea ce puteti obtine, va pot oferi posibilitatea de a participa la un Business Building Seminar ,care va avea loc duminica 13 aprilie 2008 , incepand cu ora 16.00 la Sala Palatului,Bucuresti, ulterior putand discuta ,daca doriti, de colaborare.
Cu stima
Simona Rotaru

Voteaza:   1 5 Raporteaza abuz


 

avatar

Dana Sutan a raspuns pe 13.04.2008, 19:00

Buna ziua.
Ma numesc Dana Sutan. Am un raspuns pentru Dvs. Va putem ajuta atat sa va faceti propria afacere cat si sa va ajutati copilul bolnav. Va propunem o colaborare in domeniul vanzarilor directe de fitonutrienti. Aceste produse va pot ajuta atat sa va dezvoltati propria afacere dar si sa imbunatatiti starea de sanatate a copilului dvs. Singura investitie este taxa de inscriere la companie in valoare de 123RON. Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati la adresa de email lineabodycare@yahoo.com

Voteaza:   0 6 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello