Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot lua legatura cu ferma de sinsile din timisoara?

Ma intereseaza o colaborare cu firma din Timisoara. Cum pot obtine un nr de telefon sau unde se afla mai exact firma in Timisoara. Adresa mea de mail raduta2sorin@yahoo.com.

Multumesc.

A intrebat Sorin Raduta

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 22.03.2008, 21:45

Coordonatele firmei din Timisoara sunt:
SC FALNIC TIM-IMPEX SRL Timisoara, str. Memorandumului nr. 30, tel./fax 0256-275121, inregistrata cu J35/2110/94, are CUI RO 5871277 , persoana de contact PATAN RADU - administrator.
Firma este unic reprezentant in Romania a celui mai mare producator integrat integrat in domeniu (ferme de crestere a chinchilei, recoltare blanite, confectii blana, promovare sisteme de crestere a chinchilei), respectiv WANGER Kf.t. din Ungaria.
Ferma propriu-zisa este intr-o localitate de langa mun. Timisoara.
Radu Patan este cel mai important crescator de chinchilla din România. Ferma sa, din localitatea Sag, judetul Timis, adaposteste peste 2.000 de animale, adica aproximativ 300 de familii de chinchilla. Falnic Tim-Impex are circa 50 colaboratori in toata tara (fermieri care au contract de aprovizionare si desfacere cu Falnic SRL)
Daca ajungeti in faza de contractare nu uitati ca orice se negociaza (mai ales daca achizitionati un numar suficient de familii matca si accesorii) si ma puteti contacta pentru a va ajuta sa identificati principalele puncte cheie din contract pe care sa va focalizati in a obtine conditii rezonabile.
Va doresc mult succes


Sursa: Constantin Grigoras, CISA Consulting, www.cisa.info.ro, e-mail:office@cisa.info.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello